Vielä ehdit mukaan Rikos-sarjan pyörteisiin – tutustu päähenkilöihin!

Maineikas tanskalainen jännityssarja Rikos nähdään AVAlla lauantaisin klo 22.00. Vielä ehdit aloittaa jännittävän sarjan seuraamisen! AVA esittelee sarjan päähenkilöt.

Rikos-sarja alkoi AVAlla lauantaina 1. syyskuuta. Maineikas tanskalainen jännityssarja tutkii nuoren tytön brutaalia murhaa ja sitä seuraavaa poliisitutkintaa. Etsivä Sarah Lundin pitäisi muuttaa uuteen kotikaupunkiinsa Ruotsiin, mutta hän ei pysty jättämään tapausta taakseen. Tytön vanhemmat ja ystävät koettavat selviytyä käsittämättömästä veriteosta, ja samaan aikaan Kööpenhaminan pormestariksi halajava Troels Hartmann tekee kampanjaa, joka odottamatta alkaa linkittyä murhaan.

Vielä ehdit mukaan sarjan käänteisiin! Tutustu sarjan päähenkilöihin.

Sarah Lund (Sofie Gråbøl)

Sarah Lund on etsivä Kööpenhaminan poliisissa. Hän on ansainnut kollegojensa arvostuksen ja kunnioituksen rauhallisen asenteensa ja vahvan intuitionsa ansiosta. Lundin työkaverit ovat harmissaan, kun hän on päättänyt muuttaa Ruotsiin Sigtunan kylään Tuhkolman lähistölle yhdessä ruotsalaisen poikaystävänsä Bengtin ja poikansa Markin kanssa. Sarah, Bengt ja Mark ovat keskellä muuttoa, kun nuoren tytön murha saa Sarahin lykkäämään suunnitelmiaan ja jäämään Kööpenhaminaan selvittämään tapausta.

Jan Meyer (Søren Malling)

Jan Meyer on uusi tulokas Kööpenhaminan poliisissa. Hänet on palkattu Sarah Lundin tilalle tämän muuttaessa Ruotsiin. Mayer on kyvykäs poliisi, mutta hänellä on kiivas luonne, joka välistä aiheuttaa hänelle ongelmia.

Theis Birk Larsen (Bjarne Henriksen)

Theis pyörittää pientä mutta hyvin menestyvää muuttofirmaa Kööpenhaminassa, missä hän asuu vaimonsa Pernillen ja pariskunnan kolmen lapsen kanssa. Vanhin lapsista on tytär Nanna, 19, ja avioparin pojat ovat Anton, 7, ja Emil, 6.

Pernille Birk Larsen (Ann Eleonora Jørgensen)

Pernille on naimisissa Theisin kanssa, ja yhdessä he ovat paitsi rakentaneet rakastavan perheen mutta myös menestyvän perheyrityksen. Pernille on perheen sydän, hän pitää huolta raha-asioista, lapsista ja kuin Theisistäkin napakasti mutta rakastavasti.

Troels Hartmann (Lars Mikkelsen)

Troels on liberaalipuolueen ehdokas Kööpenhaminan pormestariksi. Hän on intohimoinen poliitikko. Troelsin vaimo on kuollut kaksi vuotta sitten, ja etenkin siitä lähtien hän on omistautunut työlleen entistä intohimoisemmin. Nyt Troels haastaa pormestarivaaleissa istuvan pormestarin Bremerin ja tekee kaikkensa voittaakseen tämän. Hiljattain Troels on alkanut seurustella poliittisen neuvonantajansa Rien kanssa, ja Troels on pyytänyt tätä muuttamaan hänen kanssaan kimppaan.

Rie Skovgaard (Marie Askehave)

Rie Skovgaard on Troels Hartmannin poliittinen neuvonantaja. Hän on fiksu ja verkostunut ja tulee poliittisesti aktiivisesta ja vauraasta perheestä, jolla on pitkät perinteet liberaalipuolueessa. Rie seurustelee Troelsin kanssa.


Poul Bremer (Bent Mejding)

Poul Bremer on Kööpenhaminan pormestari. Hän on ollut vallassa jo 12 vuotta ja valmistelee yhtä jatkokautta ennen jäämistään eläkkeelle. Hän on poliittinen broileri, asiantuntija poliittisissa peleissä ja nyt hänen huomionsa on keskittynyt pahimpaan kilpailijaan Troels Hartmanniin.Rikos AVAlla lauantaisin klo 22.00.

AVA

Kuvat: AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja