VIDEO: Uudesta Salkkarit-leffasta traileri – ensiesitys MTV.fissä

Uudesta Salkkarit-elokuvasta Nightmare 2 – Painajainen jatkuu on julkaistu virallinen traileri, jossa nähdään esimakua joulukuussa ensi-iltansa saavasta leffasta. Katso traileri ensimmäisenä MTV.fissä!

Salatut elämät -elokuva Nightmare 2 – Painajainen jatkuu saa ensi-iltansa joulukuussa. Nyt tummanpuhuvasta elokuvasta on julkaistu ensimmäinen traileri, jossa avataan jo hieman tulevia juonikuvioita.

Elokuvassa Peppi (Sara Parikka) lähtee ystäviensä kanssa viettämään aikaa Jirin (Mikko Parikka) kesäkahvilalle. Valitettavasti loma ei suju auvoisissa merkeissä, kun edellisessä elokuvassa alkaneet hirveydet jatkuvat, ja Peppi tajuaa, että painajainen ei vielä olekaan ohi.

Trailerissa nähdään esimerkiksi, kuinka tumma hahmo seuraa Peppiä. Peppi puristaa kauhuissaan puukkoa kädessään. Lisäksi Peppi saa karmaisevan viestin, jossa lukee Luulitko todella, että se on ohi?

Mikko Parikka on vinkannut, että jatko-osa on vielä ensimmäistäkin elokuvaa synkempi.

– Laiva oli erityislaatuinen paikka, mutta tämä on värimaailmaltaan ja tunnelmaltaan synkempi. Toivotaan, ettei tästä tule liian pelottava!

Nightmare 2 – Painajainen jatkuu saa ensi-iltansa 3. joulukuuta 2014.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja