VIDEO: Kiefer Sutherland MTV:lle: Näin minusta tulee Jack Bauer

MTV.fi tapasi 24 - Lontoo -sarjaa tähdittävän Kiefer Sutherlandin. Näyttelijä paljasti, miten hänestä tulee Jack Bauer.

24:n Jack Bauerin seikkailut jatkuvat MTV3:lla, kun 1. kesäkuuta ruutuun palaa neljä vuotta maan alla piileskellyt karkulainen. Miten Kiefer Sutherland valmistautuu Bauerin rooliin ja muuntautuu rauhallisesta näyttelijästä vihaiseksi agentiksi?

- Yritän aina käyttää tervettä järkeä. Jack Bauer on menettänyt vaimonsa, hänet on eristetty tyttärestään, ja kaikki ihmiset, joihin hänellä on ollut tunneside, on tuhottu. Hän on uhrannut elämässään paljon, karismaattinen Sutherland kertaa.

47-vuotias näyttelijä kertookin yhdeksännellä 24-kaudella nähtävän Bauerin olevan kylmempi ja kovempi kuin koskaan.

- Jos nuo kaikkia kauheat asiat olisivat tapahtuneet minulle, olisin aivan samanlainen, tuskin olisin edes selvinnyt hengissä kaikesta.

Sutherlandilla on jatkuvasti muistikuva siitä, mitä hahmolle on tapahtunut kahdeksan vuoden aikana. Tästä syntyy intensiivisyys roolihahmoon.

- Bauerin kehitys on minulla vahvasti koko ajan näpeissä, ja muistan kaiken, mitä hän on joutunut käymään läpi, näyttelijä kertoo.

Uusimmalla 24-kaudella Jack Bauerin ajojahti jatkuu Euroopassa. Uusina CIA-pelureina nähdään muun muassa Benjamin Bratt, Yvonne Strahovski sekä Gilles Mathey.

24 - Lontoo 1. kesäkuuta alkaen klo 22.35 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat