VIDEO: 24-konkari ensimmäisestä kohtauksestaan: Luulin saavani potkut

Jack Bauerin (Kiefer Sutherland) aisaparia 24:ssä näyttelevä 43-vuotias Mary Lynn Rajskub kertoo roolihahmonsa Chloe O’Brianin kokevan yhdeksännellä kaudella suuria yllätyksiä.

- Roolihahmoni on käynyt läpi synkkiä asioita ja kokenut henkilökohtaisia tragedioita. Aikaisemmin noudatin sääntöjä, tuoreella kaudella olen erittäin hallitusvastainen. Koko tyylinikin on muuttunut! Mary Lynn Rajskub kertoo tulevalla kaudella nähtävästä muutoksesta.

Hittisarjassa alusta saakka mukana ollut näyttelijä muistelee ensimmäistä, ei täysin nappiin mennyttä kohtaustaan mtv.fi:lle.

- Yleensä olen nopea oppimaan vuorosanani, joten kävin ne kerran läpi. Sitten pidimme tauon, ja kun tulin takaisin, en muistanut mitään. Seisoin ja hikoilin, enkä muistanut sanaakaan. Jack Bauer huusi minulle kohtauksessa ja ajattelin, että voi luoja, saan potkut. Jotenkin selvisin siitä kuitenkin, Rajskup muistelee.

Kuten muutkin kollegansa, Rajskup ylistää vuolaasti vastanäyttelijäänsä Kiefer Sutherlandia.

- Kiefer on siviilissä todella kiva ja kiltti tyyppi, mutta kuvauksissa hän on Jack Bauer ja hyvin intensiivinen. Hän on mieletön näyttelijä, ja olen oppinut häneltä paljon, seuraavaksi komedian pariin tähtäävä Rajskup ylistää.

Katso video: Miksi 24-tähden kohtaus meni penkin alle?

24 - Lontoo 1. kesäkuuta alkaen klo 22.35 MTV3-kanavalla.

 

Lue myös:

    Uusimmat