Victoria Beckham Beyoncésta: Hän on kuuma!

Muotisuunnittelijana nykyään vaikuttava Spice Girls -yhtyeenkin riveissä vaikuttanut Victoria Beckham oli äärimmäisen otettu nähtyään Beyoncén pukeutuneena hänen suunnittelemaansa mekkoon.

Muotisuunnittelija Victoria Beckham innostui suunnattomasti nähtyään laulaja Beyoncén sonnustautuneena hänen suunnittelemaansa mekkoon.

Vastikään synnyttäneen Beyoncén yllä nähtiin Michelle Obaman järjestämissä juhlissa Beckhamin suunnittelema tummansininen tyköistuva mekko. Hurjaa vauhtia raskauskilonsa karistanut Beyoncé häikäisi raikkaalla olemuksellaan Beckhamin.

– Hän on todella kuuma äiti! Beyoncé on mielestäni äärimmäisen kaunis ja hänellä on aivan ilmiömäinen vartalo. Hän näyttää todella upealta, Beckham hehkuttaa.

Tapahtumaa seurannut Beckham pyysi miehensä jalkapalloilija David Beckhaminkin seuraamaan juhlissa häikäissyttä Beyoncéa.

– Olin innoissani kun näin hänet. Minä jopa huusin! Huusin Davidinkin katsomaan. Hän on uskomaton ja myös upea artisti, jota minä arvostan. Olen todellinen Beyoncé-fani, Beckham hehkuttaa.

Muotisuunnittelijana menestynyt Beckham osaa selvästi arvostaa sitä, että maailmantähdet ovat mieltyneet hänen asuihinsa. Kenties juuri jalat maassa seisominen onkin ollut avaintekijänä Beckhamin hurjan suosion saavuttamiseksi muotirintaman edelläkävijänä.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja