Vettel kiistää typeräksi haukkumisen

Red Bull -kuljettaja Sebastian Vettel vakuutti torstaina, ettei kutsunut Lewis Hamiltonin suorittamaa ohitusta typeräksi Saksan GP:n jälkeen.

Vettelin ja Hamiltonin välillä käynnistyi pienimuotoinen sanasota, kun Vettel suutahti kierroksella jääneen Hamiltonin ohitettua hänet radalla. Muun muassa BBC:n ja Sky Sportsin mukaan Vettel kutsui heti kisan jälkeen Hamiltonin temppua typeräksi.

- En sanonut, että se oli typerä päätös. Jos sanon kisan jälkeen, että mielestäni se oli tarpeetonta ja sitten se siteerataan, että minä sanoin häntä typeräksi, niin se tuottaa pettymyksen, Vettel väitti torstaina Sky Sportsin mukaan.

Vettel myöntää, ettei Hamiltonin ohituksessa ollut mitään sääntöjenvastaista, mutta hän on edelleen sitä mieltä, ettei rengasrikon takia jälkijoukkoihin pudonneen Hamiltonin olisi tarvinnut sotkeutua kärkitaistoon.

- Jos katsoo sääntöjä, ovat ne selkeät: niin saa tehdä. Minä sanoin, että se oli tarpeetonta. Minä jahtasin Fernandoa. Varikkopysähdykseen oli pari kierrosta. Se ei auttanut minua. Se luultavasti auttoi Jensonia, Vettel totesi.

Lue myös:

    Uusimmat