McLaren-pomo: Varikkokäynneissä yhä petrattavaa

McLaren-tallin urheilujohtaja Sam Michael katsoo, että tallin varikkotyöskentelyssä on edelleen parantamisen varaa.

McLaren teki Saksan GP:ssä varikkokäyntien nopeusennätyksen. Jenson Buttonin pysähdys kesti vain 2,31 sekuntia, mutta Michaelin mukaan kaikkia ongelmia varikkokäyntien suhteen ei ole onnistuttu vielä ratkomaan.

- Meillä on edelleen ongelmia niin kuin kaikilla muillakin talleilla varikkosuoralla, mutta kavereilla on nyt sentään puolellaan todella hyvä marginaali. Jos pysähdys kestää 3,1 sekuntia, niin se tuntuu uskomattoman hitaalta - muut tekevät pitkälti juuri sellaisia pysähdyksiä, totesi Michael.

- Heillä on riittävästi pelivaraa seitsemän tai kahdeksan sekunnin kymmenyksen menetykseen, mikä on edelleen erittäin kilpailukykyistä, Michael lisäsi.

Varikkopysähdys on yksi formulakisan hektisimmistä tapahtumista. Epäonnistuminen varikolla johtaa usein pistemenetyksiin.

- Yhdessä lyhytkestoisessa prosessissa on mukana niin monta ihmistä. On löydettävä keinot siihen, miten voimme virheen tapahtuessa minimoida sen vaikutukset sekuntien sijaan sekunnin kymmenyksiin. Juuri siihen keskitymme nyt, Michael kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat