Button varoittaa Alonsoa: Tilanteet voivat muuttua

McLaren-kuljettaja Jenson Button muistuttaa Ferrari-kollegaansa Fernando Alosoa siitä, että espanjalaiskuskin pisteputki voi kokea yllättävän lopun.

Hockenheimissa kauden kolmannen voittonsa napannut Alonso johtaa kuljettajien mestaruustaistelua 34 pisteen turvin toisena kisaavaan Red Bull -kuski Mark Webberiin.

Button myöntää Alonson onnistuneen edellisissä kisoissa erinomaisen hyvin, mutta britti muistuttaa onnen voivan formula ykkösissä myös kääntyä todella nopeasti.

- Fernando on ollut muutamassa edellisessä kisassa loistava, mutta asiat voivat myös mennä niin helposti väärään suuntaan. Yksi keskeytys voi johtaa seuraavassa kisassa sinun tai tallisi tekemään virheeseen, Button kertoi.

- En väitä Ferrarin vielä tekevän virheitä. Sanon vain niin, että sitä ei voi koskaan tietää. Meidän täytyy vain toivoa, että hekin kokevat vielä hieman huonoa tuuria niin kuin mekin olemme kokeneet, Button lisäsi.

Kakkossija Hockenheimissa valaa Buttoniin uskoa paremmasta loppukaudesta.

- Tulokset Valenciasta ja Silverstonesta eivät olleet hyviä, mutta tunsin saavani autosta irti parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Saksa oli jälleen yksi askel eteenpäin oikeaan suuntaan. Ero oli siinä, että tällä kertaa auto myös toimi ja olimme tehneet päivitysten kanssa hyvää työtä, Button sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat