Vetikö ottelun jälkeen odottanut saunailta SaiPan ajatukset muualle? Tero Lehterältä suora tylytys – "Häpeän meidän esitystä"

Videolla Telia TV:n kuvaa ottelun lehdistötilaisuudesta.

SaiPa koki 1-3-tappion Jukureiden vieraana perjantain kiekkokierroksella. Joukkueen päävalmentaja Tero Lehterä ei ollut lainkaan tyytyväinen omiensa esitykseen.

Tappio oli SaiPalle kolmas perättäinen. Lehterä on pitänyt joukkueensa peliesityksiä hyvänä, vaikka tulokset eivät ole olleet toivottuja. Ääni muuttui kuitenkin kellossa perjantaisen tappion jälkeen, sillä SaiPa esiintyi kaukalossa haluttomasti.

– Mun täytyy ihmetellä osan meidän pelaajista työmoraalia. Meillä on peli kulkenut, mutta ollut myös tuloksellisesti vaikeata. En usko, että löysäily on ratkaisu sellaiseen. Häpeän meidän esitystä tänään, Lehterä tylyttää ottelun lehdistötilaisuudessa.

SaiPan pelaajat pääsevät pohtimaan omaa peliesitystään saunaan, sillä Lehterä oli luvannut joukkueelle saunaillan. Lehterä uskoo, ettei saunaillan tunnelma ole välttämättä hilpein mahdollinen.

– Pojat pyysivät saunailtaa tällä viikolla. Nyt menevät sitten saunomaan. Toivottavasti pohtivat siellä. Vaikea kuvitella entisenä pelaajana, että hirveän hilpeissä tunnelmissa olisivat, Lehterä pohtii. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja