Vesimiehen vuosihoroskooppi 2021

Vesimiehen vuosihoroskooppi 2021: Sinkkuvesimiehet voivat vuonna 2021 viimein löytää hänet, jota ovat jo kauan etsineet! Vuoden loppua kohti rahatilanteesi paranee.

Rakkaus

Sinkkuvesimiehet voivat vuonna 2021 viimein löytää hänet, jota ovat jo kauan etsineet. Helppoa se ei ole, sillä tehdäksesi häneen vaikutuksen sinun täytyy oikeasti erottua muista. Ensimmäinen askel on rohkaistua puhumaan tuntemattomillekin. Lähesty heitä kuitenkin omana itsenäsi, ehkä hieman parhaita puoliasi korostaen.

Jos nykyinen suhteesi on ollut toimimaton jo pitkään, se saattaa vähitellen hiipua kokonaan ilman sen suurempia riitoja ja selkkauksia. Eroatte ystävinä ja jatkatte matkaa omiin suuntiinne. Sen verran toipumisaikaa kuitenkin tarvitset, ettei sinun kannata rynnätä suin päin uuteen suhteeseen.

Jos parisuhteesi sen sijaan on vakaalla ja vakiintuneella pohjalla ja olette onnellisia kumppanisi kanssa, suhteenne vahvistuu vuoden aikana entisestään. Löydätte myös uudelleen ehkä hieman kateissa olleen intohimon ja alatte suunnitella suhteenne virallistamista ja kenties lapsen, tai koiran, hankintaa.

Perhe

Vesimiehet ovat valmiita tekemään mitä tahansa perheensä eteen. Mikään uhraus, rahallinen tai henkinen, ei ole sinulle liian suuri. Kannat myös suurta huolta perheenjäseniesi terveydestä. Yrität suojata heitä sairastumiselta kaikin mahdollisin keinoin.

Työ ja ura

Tilanne ei ole helppo kenellekään sen jälkeen mitä edellisvuosi on tuonut koko maailmalle. Ole luova ja avoin uusille vaihtoehdoille ja katso ympärillesi uusin silmin, niin löydät kyllä oman paikkasi. Vuoden lopulla voit hyvinkin löytää myös kauan kaipaamasi vakinaisen työpaikan. Osa-aikatöiden välillä tasapainotteleminen alkaa olla viimein ohi.

Raha

Sinun raha-asiasi eivät ole vuoden alussa niin hyvällä mallilla kuin toivoisit.  Laadi budjetti omalle rahankäytöllesi ja pidä siitä myös kiinni, niin saat rahat kyllä riittämään. Vuoden loppua kohti rahatilanteesi paraneekin jo huomattavasti.

Opiskelu

Sinä olet tänä vuonna valmis satsaamaan täysillä opintoihisi. Sinulle ei ole ollenkaan vaikeaa eristäytyä omaan rauhaasi neljän seinän sisälle opiskelemaan. Niinpä saavutat loistavia tuloksia, ja opintosi myös edistyvät ennätysvauhtia.

Terveys

Tänä vuonna sinulla ei ole juurikaan terveysongelmia. Kunnosta huolehtiminen on sinulle hyvin tärkeää, ja niinpä yritätkin välillä ahtaa yhteen päivään koko viikon liikunnat. Liiku mieluummin tasaisesti pitkin viikkoa, äläkä rehki itseäsi lähes hengiltä yhtenä päivänä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja