Vesimiehen vuosihoroskooppi 2013

Tutustu Vesimies-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2013 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.


VESIMIES 20.1.–19.2.

Henkinen kasvu

Vuosi vaatii sinulta paljon, mutta sinun täytyy kuitenkin hillitä liikaa impulsiivisuuttasi. Sinulla on suuret mahdollisuudet henkiseen kasvuun, ja olet vuoden päättyessä onnellisempi ja tasapainoisempi ihminen kuin vuoden alkaessa.

Ihmissuhteet

Vuoden alussa sinulla voi olla erimielisyyksiä kumppanisi kanssa. Joku ihminen jommankumman menneisyydestä voi tulla sekoittamaan pakkaanne, mutta vain väliaikaisesti. Loppuvuosi sujuu paremmin, ja kokonaisuudessaan vuodesta muodostuu oikein onnellinen ja rakkaudentäyteinen.

Perheasioissa vuoden ensimmäinen puolisko sujuu hienosti, mutta loppuvuonna suhteessasi muihin perheenjäseniin voi olla hieman kireyttä. Myös itsekkyytesi aiheuttaa ongelmia.

Ystäviltä voit saada hyviä neuvoja, mutta perusta kuitenkin arviosi muista ihmisistä omiin näkemyksiisi, äläkä kuuntele ystäviesi mielipiteitä liian paljon.

Sinkun rakkausvuosi

Vuosi on täynnä kohtaamisia, mutta jotenkin et osaa tarttua niihin. Avaa silmäsi, jos haluat rakkautta elämääsi. Vedät puoleesi luonteeltaan samanlaisia ihmisiä kuin sinä itse, mutta todennäköisesti suhde tulee onnistumaan paremmin hieman vilkkaamman ja iloisemman ihmisen kanssa, vaikkei ensin siltä tuntuisikaan. Elä tässä päivässä, mutta rakenna samalla vahvaa perustaa tulevaisuudelle.

Työ

Tämä on hyvä vuosi urallasi. Sinulle avautuu uusia suuntia ja väyliä, jotka voivat viedä sinut kokonaan uudenlaisiin haasteisiin, joissa pääset näyttämään todelliset taitosi. Hyvät tulokset vaativat kuitenkin kovaa työtä ja ponnistelua. Tänä vuonna lähinnä virittelet verkkoja, ja suuri menestys antaa ehkä odottaa itseään ensi vuoteen.

Opiskelu

Opiskelusi sujuvat vaihtelevasti. Kovan työn tuloksena sinun on mahdollista saada aikaan hyviä tuloksia, mutta laiskottelu ei voi johtaa muuhun kuin epäonnistumiseen. Yritä pysyä hyvissä väleissä opettajiesi kanssa, turhaan väittelyyn ei kannata ryhtyä. Saatat harkita myös opiskelua ulkomailla.

Raha-asiat

Tulosi ovat tänä vuonna säännölliset ja rahatilanteesi vakaa, joten uskallat ehkä hankkia uuden asunnon tai muuta omaisuutta. Saatat aloittaa myös jonkinlaisen liiketoiminnan, ja siihenkin menee rahaa. Onneksi saat loppuvuonna reilun ylimääräisen summan rahaa, ja se vahvistaa mukavasti taloudellista tilannettasi.

Terveys

Tämä on terveyden ja elinvoimaisuuden vuosi. Pieniä ongelmia, kuten flunssaa tai päänsärkyä, saattaa esiintyä, mutta kokonaisuudessaan vuosi on myönteinen ja pienet vaivat paranevat nopeasti. Syö terveellisesti ja huolehdi kunnostasi, niin energiatasoasi, ja se auttaa pysymään terveenä. Älä ota muiden huolia ja murheita kannettaviksesi, sillä se vaikuttaa ennen pitkää myös sinun terveydentilaasi.

Onnenpäivät vuonna 2013

9. helmikuuta, 17. maaliskuuta, 5. toukokuuta, 6. kesäkuuta, 22. elokuuta, 17. syyskuuta, 6. marraskuuta ja 8. joulukuuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja