Veronica Verho säkenöi Radiogaalan punaisella matolla – juontaja kertoo, miltä radiouransa tulevaisuus näyttää

Haastattelussa Veronica Verho 4:16
Haastattelussa Veronica Verho

Veronica Verho edusti tyylikkäänä RadioGaalan punaisella matolla.

Perjantaina 25. maaliskuuta juhlittussa RadioGaalassa palkittiin kaupallisen radioalan vuoden parhaita toimijoita.

 Juontaja Veronica Verho saapui gaalaan laventelinväriseen, suurilaahuksiseen iltapukuun sonnustautuneena. Verhon asukokonaisuuden viimeistelivät korkea poninhäntäkampaus ja kultainen silmämeikki.

Vuoden radiojuontajaksi vuonna 2019 kruunattu Verho astui hiljattain sivuun radiojuontajantyöstään NRJ:n taajuuksilla. Hän kertoi päätöksen olleen pitkän pohdinnan tulos.

– Silloin kun viimeksi jäin kesälomalle, eli kesäkuussa, niin se tuli mieleeni, Verho kertoo lisäten, että pohdinnassa vaikuttivat muun muassa taloudellinen näkökulma, sekä ikävä radiota ja juontajakollegoita kohtaan.

Radiotöiden sivuun sysäämisen myötä Verhon almanakasta on liiennyt tilaa muille töille. Juontaja kuitenkin paljasti, ettei hän lähtenyt radiosta pysyvästi.

– Kyllä minä olen sitä mieltä, että palaan radioon jossain vaiheessa. Kuten sanoin Instagramiin julkaisemassani videossa, niin radio ja radiojuontajuus tulee ikuisesti olemaan osa identiteettiäni, hän hymyili.

Entä mikä on Verhon ja tämän kihlattu Juhani Koskisen hääsuunnittelujen tilanne? katso haastattelu yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat