Venäläisnainen näyttää oikealta Barbinukelta: Katso kuvat

Venäläiselle Valeria Lukyanovalle ovat jääneet Barbieleikit päälle. Nainen näyttää niin epäilyttävästi nukelta, että osa ihmisistä ei usko hänen olevan aito, Daily Mail uutisoi.

Monet pikkutytöt haaveilevat näyttävänsä Barbienukeilta, mutta harva yrittää plagioida tyyliä enää aikuisena. Venäläinen Valeria Lukyanova on kuitenkin poikkeus. Nainen näyttää kapeine vyötäröineen, isoine rintoineen ja vaaleine hiuksineen aivan samalta kuin maailman suosituin nukke.

Lukyanovan blogi esittelee liki täydellisen naisen vartalon. Valerie on niin täydellinen, että moni epäilee, onko koko naista olemassakaan. Naisen kasvot muistuttavat monessa kuvassa aivan maskia, mutta joukossa on muutama luonnollisempikin otos. Kaikki eivät ole vakuuttuneita siitä, että ihannemitoissa oleva Valerie on edes kaunis. Kommentoijien mielestä täydellisyys on tylsää.

Kauneudestaan huolimatta Barbinainen ei ole kovinkaan suosittu. Facebookissa häntä seuraa jo tuhansia ihmisiä, mutta ystäviä hänellä on siellä vain 78. Innokkaimmat fanit tosin tykkäävät hänen jokaisesta kuvastaan.

Profiilissaan nainen kertoo tykkäävänsä sekä tytöistä että pojista, olevansa luova ihminen ja tekevänsä omaa musiikkia. Erikoista Barbinaista voi seurata myös Valerien blogissa, joka on kuitenkin venäjänkielinen.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja