Venäläisen virkamiehen vaimo aiheutti massiivisen ruuhkan Moskovassa – ambulanssitkin ongelmissa: "En tarvitse tällaista julkisuutta"

0:12

Pop-tähdeksi tähtäävä venäläinen koki, että ilman suhteita ja rahaa täytyy keksiä jotain näyttävää saadakseen huomiota musiikkiuralleen.

29-vuotiaan Oksana Yakovlevan, artistinimeltään Yaxanan musiikkivideokuvaukset aiheuttivat massiivisen liikenneruuhkan Moskovassa. Erityisen kiusallista tämä oli Oksanan aviomiehelle, joka työskentelee valtion virkamiehenä.

Pääkuvan video: Venäjältä vai Klaukkalasta? Järjetön hinaussuoritus päättyi rysäykseen.

Vain Venäjällä

Musiikkiuralla ei ole ainakaan haittaa siitä, jos tuntee oikeat ihmiset tai on hieman ylimääräistä rahaa. Oksanalla ei ollut tällaisia etuja, joten hän päätti hakea huomiota näyttävällä tempauksella.

Venäjällä ollaan toki varmasti jo totuttu mitä erikoisempiin sattumuksiin liikenteessä, mutta moni autoilija saattoi silti hieraista silmiään Moskovan äärimmäisen vilkkaalla moottoritiellä, kun huomasi liikenteen pysähtyneen kolmen tanssivan naisen takia.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Oksanan kuvausryhmä pysäytti kaksi autoa keskelle kymmenkaistaista moottoritietä ja kuvasi Oksanan ja hänen taustatanssijoidensa innokasta tanssia kiireisen liikenteen ytimessä. Tilanteesta kuvattu video näyttää, miten autot yrittävät puikkelehtia pysäytettyjen ajoneuvojen ympärillä.

Videosta tulikin varmasti näyttävä, mutta ikävä kyllä se aiheutti muutoinkin ruuhkautuvalle moottoritielle tulpan, joka hidasti myös ambulanssien kulkemista.

Voit katsoa YouTube-videon tapauksesta alta.

Vaimon julkisuus kiusallista aviomiehelle

Oksanan aviomies Alexei, joka työskentelee virkamiehenä Moskovassa, on saanut osakseen kiusallista huomiota vaimonsa tempauksen vuoksi.

Moskovan kaupungin liikennevalvonta twiittasi musiikkivideokuvauksen viivästyttäneen useita ambulansseja, jotka juuttuivat liikenneruuhkaan.

Moscow Timesin mukaan poliisi olisi nostanut kanteen Oksanan liikennerikkomuksesta. Times kertoo Alexein aikovan torua vaimoaan epäsopivasta käytöksestä.

– En tarvitse tällaista julkisuutta. Mielestäni on sopivampiakin paikkoja kuvata tällaisia performansseja, Alexei kommentoi.

Yaxanan Instagram-tililtä löytyy kuitenkin video siitä, kun Alexei tanssii yhdessä vaimonsa kanssa tien sivussa, joten tietyissä tilanteissa liikenteen seassa tanssahtelu on siis suotavaa! 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Vox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja