Venäjän hallinnossa koronatartunta — Kremlin tiedottaja: Kaikki Putinin tapaavat joutuvat koronatestiin

Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov vahvisti tänään venäläismedialle, että Venäjän presidentin Vladimir Putinin hallinnossa on todettu koronavirustapaus.

Peskovin mukaan Putin ei ole ollut tekemisissä sairastuneen henkilön kanssa. Lisäksi hän painotti, että kaikki tarvittavat toimenpiteet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi hallinnon sisällä otetaan käyttöön.

Peskov sanoi uutistoimisto Ria Novostin mukaan, että varotoimenpiteenä kaikki Putinin kasvotusten tapaavat ihmiset testataan etukäteen koronaviruksen varalta. Hänen mukaansa hallinnossa nyt esille tullut koronatapaus osoittaa jälleen kerran Putinin suojelutoimenpiteiden eli esimerkiksi koronatestauksen tärkeyden.

Uutistoimisto Interfaxin mukaan ensi maanantaista lähtien kaikki Venäjän duuman kansanedustajat testataan koronaviruksen varalta. Osa kansanedustajista on jo tällä viikolla siirretty etätöihin.

Venäjällä on tämänhetkisten virallisten tietojen mukaan 1036 koronatartuntapausta, joista 196 viimeisen vuorokauden ajalta. Kolme ihmistä on kuollut koronaan Venäjällä.

Lue myös:

    Uusimmat