Veikeä kirjapaljastus: Prinssi Harry liittyi salaa Instagramiin ihastuttuaan Meghan Markleen – tätä nimimerkkiä hän käytti

14:32
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat maaliskuussa viimeisen kerran ja karistivat brittihovin pölyt jaloistaan

Sussexin herttuaparista pian ilmestyvä paljastuskirja kertoo yksityiskohtia myös Harryn ja Meghanin suhteen alkuvaiheista.

Britanniassa lehdet ovat jälleen täynnä brittihovin keväällä jättänyttä Sussexin herttuaparia, kun prinssi Harrysta ja herttuatar Meghanista kertovan paljastuskirjan Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family ilmestyminen lähestyy.  

Brittilehdet saivat elokuussa julkistettavasta teoksesta ensimmäiset ennakkomaistiaiset viikonloppuna, jonka seurauksena muun muassa herttuaparin suhteita prinssi Williamiin ja herttuatar Catherineen sekä muuhun sukuun on jälleen perattu innokkaasti.

Omid Scobien ja Carolyn Durandin toimittamaan teokseen mahtuu kuitenkin myös hieman kepeämpiä paljastuksia yhden aikamme seuratuimman parin rakkauden alkumetreiltä.

Brittilehti Mirror kertoo nimittäin, että kirja paljastaa prinssi Harryn liittyneen salaa Instagramiin, kun hän oli iskenyt silmänsä amerikkalaisnäyttelijä Meghan Markleen. Britanniassa kuninkaallisilla ei saa olla henkilökohtaisia Instagram-tilejä. Harryn väitetään kuitenkin kehitelleen itselleen nimimerkin @SpikeyMau5, jolla hän alkoi seurata Meghania sen jälkeen, kun kaksikko oli tavannut ensimmäisen kerran.

Tarina kertoo, että prinssi olisi saanut inspiraatiota nimimerkkiinsä yhden suosikki-DJ:nsä DeadMau5in nimestä. Spiken taas kerrotaan viittaavan lempinimeen, jota Harrysta on käytety Scotland Yardissa tämän suojeluun liittyen.

Herttuatar Meghan näytteli Pukumiehet-sarjassa ennen kuin avioitui prinssi Harryn kanssa. Lisäksi hän piti The Tig -nimistä suosittua blogiaan ja oli aktiivinen Instagramissa. Tammikuussa 2018, eli reilu kuukausi sen jälkeen kun hän ja prinssi Harry kihlautuivat, hän kuitenkin sulki sosiaalisen median tilinsä.

Ystävät kertovat kirjassa, että Harry ja Meghan rakastuivat toisiinsa salaman lailla. Kirjan mukaan nopeasti suhteessaan edennyt pariskunta myös kihlautui todellisuudessa jo kaksi kuukautta ennen kuin kihlauksesta ilmoitettiin virallisesti.

Kirjan tietojen mukaan prinssi Harry oli kosinut Meghania, kun pari oli matkalla Botswanassa elokuussa 2017, vaikka he ovat aiemmin julkisuudessa kertoneet kosinnan tapahtuneet, kun pari kokkasi kanaa illalliseksi marraskuussa 2017. Pari oli tavannut sokkotreffeillä noin 1,5 vuotta ennen kuin he julkistivat kihlauksensa.

Herttuaparin tiedottaja kommentoi BBC:lle, etteivät Harry ja Meghan itse kuitenkaan ole osallistuneet kirjan tekoprosessiin.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja