Vauvaonnea! Mari Valosaari synnytti toisen lapsensa – poika tuli

Entinen fitnesstähti Mari Valosaari on synnyttänyt poikavauvan.

Bikini fitness -kisoista tunnettu Mari Valosaari on synnyttänyt pojan. Marin mies, räppäri Jontte Valosaari kertoi asiasta vaimonsa blogissa.

– Synnytys meni hienosti. Äiti, vauva ja isosisko voivat hyvin. Ja meitsikin on ihan ok, Jontte kirjoittaa lisäten hymiön perään.

Jontte kertoo synnytyksen kestäneen neljä tuntia ja neljä minuuttia. Pituutta tulokkaalla oli tasan 52 senttiä ja painoa 4 104 grammaa.

– Ja teitä varmaan kiinnostaa kumpi sieltä tuli? Ja poikahan se sieltä tuli, mitä minä olin paljon toivonutkin! Tosin tyttökin olisi ollut aivan yhtä tervetullut, Valosaari kirjoittaa.

Mari Valosaari julkaisi kuvan sairaalasta Instagram-tilillään.


Huhtikuun 7. päivänä sitten Mari Valosaari edusti hehkeänä Nestlén ja Urheiluliiton tilaisuudessa Helsingin Glo Hotellissa. 

– Kaksi viikkoa on laskettuun aikaan. Saisi tulla jo! Valosaari nauroi tuolloin hyväntuulisena.

Valosaari kertoi, että lääkäri käski häntä raskauden aikana ottamaan rauhallisemmin, ettei lapsi synny ennen aikojaan. Energiselle Valosaarelle käsky oli vaikea toteuttaa.

– Pari kertaa kävimme tsekkaamassa, että mikä on tilanne. Mitään hälyyttävää ei ollut missään vaiheessa, mutta lääkäri suositteli ottamaan mahdollisimman rauhallisesti. Vaikka varsinaista urheilua ei olisikaan, arki on tosi aktiivista hevosten ja lasten kanssa. 

– Nyt pelottaa sitten, että meneekö tämä raskaus sitten yliaikaiseksi, kun on kerran otettu rauhassa, hän sanoi.

Valosaari kertoi, että pariskunta ei tiennyt ennakkoon tulevan lapsen sukupuolta. 

– Edellisen kohdalla tiedettiin, että tulokas on tyttö. Tällä kertaa minä en halunnut tietää, halusin sen yllätyksenä. Jontte olisi kovasti halunnut tietää. Sanoin, että hän voi sitä kätilöltä kysyä, mutta minulle ei saa kertoa. Ei hän sitten kysynyt, Valosaari kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat