Vasta F1:ssä debytoinut kuski paljastaa: neuvotellut kolmen eri tallin kanssa

7:23
Tulosruutu: Max Verstappen voitti Italian GP:n

Italian Monzassa F1-debyyttinsä tehnyt Nyck de Vries yrittää kuumeisesti löytää itselleen ajopaikan autourheilun kuninkuusluokasta. De Vries paljasti tuoreessa haastattelussa, että hän on käynyt keskusteluja kolmen eri tallin kanssa.

De Vries häikäisi Monzassa, kun hän hyppäsi lyhyellä varoitusajalla Alexander Albonin korvaajaksi Williamsille. De Vries ehti ajaa tallin autolla vain yhden harjoitussession ennen aika-ajojen alkua. Sunnuntain kisassa hän oli komeasti yhdeksäs.

Entinen F2-sarjan mestari on kytännyt jo pitkään paikkaa F1:stä. Hän on toiminut vuosien ajan Mercedeksen varakuljettajana.

Nyt hänen nimensä pyörii isosti otsikoissa. De Vries myöntää, että hän on käynyt keskusteluja niin Alpinen, AlphaTaurin kuin Williamsin kanssa.

– Se pitää täysin paikkansa, de Vries totesi hollantilaisessa Humberto-tv-ohjelmassa.

Mainituista talleista Alpine hakee korvaajaa Fernando Alonsolle, joka ajaa ensi kaudella Aston Martinilla. Sen riveihin on huhuttu Pierre Gaslyä, joka taas vapauttaisi ajopaikan AlphaTaurille.

Williamsilla Nicholas Latifin tulevaisuuden ylle on nostettu isoja kysymysmerkkejä.

– En usko, että voin vain valita tallin, mihin menen. Asiat eivät ole kuitenkaan omissa käsissäni, de Vries muistutti.

Yksi vaihtoehtokortti nousee ylitse muiden.

– Olen jutellut Williamsin kanssa jo jonkin aikaan ja debyyttini tapahtui heidän riveissään. Tuo kortti voisi olla ihan looginen vaihtoehto, de Vries myönsi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja