Varo tällaisia miehiä – katso vinkit!

Ennen uuden suhteesi viemistä vakavammalle tasolle mieti tarkkaan, onko mies todella sinun arvoisesi. Sinä olet valmis panostamaan suhteeseen, mutta ota selvää, pystyykö hän samaan. Näiden vinkkien avulla tiedät, milloin seurustelua on syytä harkita uudestaan!

Harkitessasi pitäiskö kevyt tapailu viedä vakavammalle asteelle muista, että teot puhuvat sanoja enemmän. Tässä on listattuna muutamia seikkoja, jotka sinun kannatta ottaa huomioon. Onko hän todella arvoisesi?

1. Et kuule tärkeistä uutisista ensimmäisten joukossa

Oletko viimeinen henkilö, joka saa kuulla miehen ylennyksestä töissä tai vastasyntyneestä kummilapsesta? Kun asiat muuttuvat vakavimmaksi, sinun tulisi olla ensimmäisten joukossa kuulemassa niin hyvät kuin huonotkin uutiset.

2. Mies välttelee kavereidesi ja perheesi tapaamista

Jos mies ei halua esittäytyä läheisillesi, on syytä olla huolissaan. Ujous ei ole selitys – luulisi hänen olevan kiinnostunut ihmisistä, jotka ovat sinulle tärkeitä.

3. Mies ei tee uhrauksia

Terve suhde ei edellytä niitä jatkuvasti, mutta tietynlaiset myönnytykset ovat välttämättömiä suhteen onnistumisen kannalta. Jos mies menee syntymäpäivänäsi lätkämatsiin kavereidensa kanssa, kannattaa harkita sitoutumista uudelleen.

4. Mitä me olemme -keskustelu menee odotettua huonommin

Lähes kaikki suhteet tulevat jossain vaiheessa pisteeseen, jossa molempien mielestä on välttämätöntä keskustella suhteen säännöistä.Vaikuttaako mies kovin hämmästyneeltä siitä, että olet valmis viemään suhteen vakavammale asteelle, ja sanoo että vaikkapa ajoitus ei ole oikea? Sinun kannattaa miettiä vakavasti, kuinka kauan olet valmis odottamaan, että ajat muuttuvat suotuisimmiksi.

5. Mies puhuu jatkuvasti suunnitelmista, joihin sinä et liity

Ketään ei voi kieltää tekemästä suuriakaan maailmanvalloitussuunnitelmia. Tarkkaile kuitnekin, ottako mies sinut huomioon niitä tehdessään? Jos huomaat, että hän puhuu jarkuvasti esimerkiksi lähtevänsä kaukaisiin paikkoihin pyytämättä sinua mukaan, kannattaa suhteeseen suhtautua kevyesti jatkossakin.

6. Läheisesi eivät pidä hänestä

Vaikka muiden mielipiteet eivät saa olla ratkaisevia, muista, että ystäväsi ja perheesi tuntevat sinut parhaiten. Jos suurin osa läheisistäsi ei tule toimeen deittisi kanssa, kannattaa pohtia, kenessä on vika.

MTV/Helmi

Lähde: Marieclaire.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja