Värikäs makkarakastike 16.9.1999

Toimittaja Ari Malmberg

500 g lenkkimakkaraa
1 sipuli
2 porkkanaa
1 paprika
1/2 kesäkurpitsa
1 rkl vehnäjauhoja
1 tlk tomaattimurskaa
vettä
1 dl mustia kivettömiä oliiveja
chiliä mustapippuria
suolaa
1 rkl sokeria

Kuori makkara ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Paista makkarakuutioita hetki pannulla, jotta ne saavat väriä. Kuori sipuli ja porkkanat ja leikkaa ne suikaleiksi. Lisää ne makkaroiden sekaan. Suikaloi paprika ja kesäkurpitsa. Lisää ne pannulle.
Lisää vehnäjauhot, sekoita hyvin ja kaada tomaattimurska sekaan. Lisää vettä tarpeen mukaan. Mausta chilillä, mustapippurilla, suolalla ja sokerilla. Anna hautua hetki.
Hienonna oliivit ja lisää ne juuri ennen tarjoilua. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat