VAR ei käytössä – kokiko TsSKA oikeusmurhan? Roman voittomaalista protesteja Mestarien liigassa

Italialaisseura Roma haki 2-1-vierasvoiton TsSKA Moskovasta jalkapallon Mestarien liigan G-lohkon ottelussa keskiviikkona. Isännille jäi tappiosta jossiteltavaa. 

Pääkuvan videolla Roman 2-1-voittomaali, joka haiskahti vahvasti paitsiolta. 

TsSKA:n ilta hankaloitui 56. minuutilla, kun Hördur Magnusson sai suihkukomennuksen toisen keltaisen kortin myötä. Roma hyödynsi miesylivoiman kolme minuuttia myöhemmin, kun Lorenzo Pellegrini osui läheltä.

Video: TsSKA:n Magnusson näki punaista toisella jaksolla. Juttu jatkuu alla.   


Televisiokuvan perusteella maali saattoi syntyä tuomarivirheen avulla, sillä Pellegrinin etummainen jalka näytti olevan paitsion puolella. TsSKA-pelaajat protestoivatkin osumaa. 


Muun muassa kesän MM-kisoista tuttu VAR-videotarkastusjärjestelmä ei ole käytössä Mestarien liigassa vielä tällä kaudella, mutta ensi syksystä lähtien sen pitäisi olla tuomarien apuna. 

Roma nousi voiton myötä yhdeksään pisteeseen G-lohkossa. Se on erittäin lähellä jatkopaikkaa, sillä Real Madridilla on kuusi pinnaa, TsSKA:lla neljä ja Plzenille yksi. Plzen ja Real kohtaavat klo 22 alkaen Tshekissä. 

Toisessa klo 19.55 alkaneessa ottelussa Valencia otti 3-1-kotivoiton Young Boysista H-lohkossa. Isäntien sankari oli kaksi maalia tehnyt Santi Mina

Videolla Santi Minan illan toinen osuma, joka jäi Valencian voittomaaliksi. 


Mestarien liiga C Morella keskiviikkona:

Juventus – Manchester United klo 21.50 C More Sport 1:llä
Benfica – Ajax klo 21.50 C More Sport 2:lla

Mestarien liigan kaikki ottelut suomeksi selostettuna cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat