Mainos

Valtteri Bottas täynnä virtaa uuteen kauteen – "Olin hyvän loman tarpeessa"

4:13

Tiukan ja kiireisen ensimmäisen kauden Mercedeksen tallissa ajanut Valtteri Bottas lähtee uuteen F1-kauteen hyvin levänneenä.

MAINOS

F1-kausi C Morella

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Bottakselle viime vuosi oli todella kiireinen, joten kauden jälkeinen loma tuli suomalaiskuskille tarpeeseen.

– Koko viime talvena ei ollut oikeastaan ollenkaan lomaa. Oli sopimushässäkkää, ja kun pääsy Mercedekselle varmistui, oli paljon uutta opittavaa. Huomasin, että olin hyvän loman tarpeessa ja oli tärkeätä päästä rauhoittumaan. Nyt jaksaa taas painaa entistä kovempaa, Bottas sanoo.

Viime kaudella ensimmäistä kertaa F1-urallaan voittojen makuun päässyt Bottas toteaa vain voittojen kiinnostavan tällä kaudella.

– Jos on toinen tai kolmas kisassa, ei se ole enää ihan sama kuin ensimmäisellä kaudella. Kun on kolme kisaa voittanut, niin niitä haluaa vain lisää. Se on tietenkin eri juttu, jos kovan taistelun jälkeen pääset tietylle sijoitukselle. Muuten vain voitto riittää, Bottas toteaa.

Tulevalle kaudelle on Bottaksella vain yksi ja ainoa päämäärä. Maailmanmestaruus.

– Ei ole mitään muuta tavoitetta. Se on ainoa tavoite tälle kaudelle ja sen eteen tehdään kovasti töitä, Bottas sanoo ponnekkaasti.

Kenelle Bottas purkaa pettymyksensä? Katso vastaus kysymykseen ja suomalaiskuskin mietteet kokonaisuudessaan pääkuvan videolta .

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.