Valtteri Bottaksesta kova väite ilmoille – hakee poikkeavaa sopimusmenettelytapaa Mercedekseltä

F1-suomalaiskuski Valtteri Bottas hakee Mercedekseltä poikkeavaa menettelytapaa ja aikataulua hänen jatkosopimusneuvotteluihin liittyen, uutisoi motorsport.com.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Azerbaidzhanin GP suorana 26.-28.4.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Azerbaidzhanin GP klo 15.10, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Motorsportin italiankielisellä sivustolla kirjoittavan toimittajan Roberto Chincheronmukaan Bottas haluaa nopeuttaa jatkosopimusprosessia viime ja sitä edelliseen vuoteen nähden.

Vuonna 2017 Bottaksen ja Mercedeksen jatkosopimus julkaistiin 13. syyskuuta. Viime vuonna Bottaksen jatko julkaistiin 20. heinäkuuta, Saksan GP:n alla.

Chincheron mukaan Bottas haluaa saada vastauksia huomattavasti nopeammin, jotta hän voisi keskittyä rauhassa MM-tittelitaisteluun. Chincheron mukaan suomalaiskuski toivoo, että hän saisi suoran signaalin Mercedekseltä jo ennen Monacon GP:tä, joka ajetaan toukokuussa.

Bottas on aloittanut kauden terävästi. Tällä hetkellä hän on MM-taulukossa toisena heti tallikaverinsa Lewis Hamiltonin takana. Kolmen kilpailun jälkeen Hamiltonilla on koossa 68 pistettä. Bottaksella pisteitä on 62.

Mercedes-kuskeista Bottaksen nykyinen sopimus päättyy tämän kauden jälkeen. Hamiltonin ja Mercedeksen välinen sopimus kattaa vielä kauden 2020.

Lue myös:

    Uusimmat