Valtteri Bottaksen tulevaisuudesta kutkuttavaa tekstiä – Mercedeksen F1-pomolta suora täräytys

F1-sarjaa hallitsevan saksalaistallin Mercedeksen tulevaisuuden kuljettajapaikat ovat olleet kovan pyörittelyn kohteena, varsinkin suomalaiskuskin Valtteri Bottaksen nihkeästi sujuneen viime kauden jälkeen. Nyt Bottas on vähentänyt epäilyjä ja huhuja vahvoilla suorituksillaan.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Azerbaidzhanin GP suorana 26.-28.4.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Azerbaidzhanin GP klo 15.10, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Bottas on tällä hetkellä MM-sarjassa toisena heti tallikaverinsa Lewis Hamiltonin takana. Hamilton on kerännyt kauden kolmesta ajetusta kisasta 68 pistettä, Bottas 62.

Mercedes-kuskit ovat olleet sijoilla yksi ja kaksi jokaisessa kisassa tähän mennessä. Kiinan GP:n jälkimainingeissa Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff laukoi varsin kutkuttavia sanoja Bottaksen tulevaisuuteen liittyen.

Wolffin mukaan Mercedeksellä ei ole mitään syytä vaihtaa nykyistä kuljettajakaksikkoa.

– Tämmöisten jälkeen, kun olemme sijoilla yksi ja kaksi – en mieti lyhyellä aikavälillä mitään muita kuskeja, Wolff pamautti Racefansin mukaan.

Perään Wolff hieman tasoitteli suoraa heittoaan.

– Kun teen päätöksiä vuodesta 2020, minun pitää ensin keskustella Valtterin ja Lewisin kanssa. Kun päätös on tehty, se on myös lopullinen ja sen jälkeen voimme suunnitella seuraavaa vuotta, Wolff pyöritteli.

Koko Mercedeksen kuskispekulaatio nousi esille sen jälkeen, kun Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko väitti Wolffin soittelevan koko ajan energiajuomajätin tallissa ajavalle nuorelle hollantilaistähdelle Max Verstappenille.

– Ei minulla ole edes hänen numeroa, emmekä ole jutelleet koskaan puhelimessa, Wolff kuittasi väitteet.

Lue myös:

    Uusimmat