Valtteri Bottakselta vihjaileva kommentti Mercedes-uran jatkosta: "Ehkä tiedän jotain"

Valtteri Bottas vai George Russell? Kumpi heistä ajaa Lewis Hamiltonin rinnalla kaudella 2022 Mercedeksen F1-tallissa? Tämä on iso kysymys, johon ei ole saatu vielä varmistusta. Torstaina Belgiassa Bottas ja Russell olivat yhtä aikaa grillattavana. Molemmat varoivat sanojaan.

Bottaksen nykyinen Mercedes-sopimus päättyy tämän kauden jälkeen. Monet asiantuntijat ovat povanneet, että Mercedeksen juniorikuljettajien ohjelmaan kuuluva George Russell nostettaisiin Williamsilta saksalaisyhtiön F1-koneiston ykköstallin puolelle.

Vahvistusta ei ole kuitenkaan kuulunut. Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff vihjaili aiemmin, että kuskipäätös saattaa venyä syksyyn.

Torstaina Belgiassa Bottas ja Russell istutettiin yhtä aikaa F1:n viralliseen lehdistötilaisuuteen.

Yksi aihe nousi ylitse muiden.

Uutisia?

– Ehkä tiedän jotain, ehkä en. Ei ole mitään uutisia kerrottavaksi, Bottas vastasi vihjaillen uteluihin, Russellin kompatessa suomalaisen sanoja uutispäivityksen kohdalla.

– On selvää, että kävimme keskusteluja kesätauon aikana, mutta ei ole mitään kerrottavaa suuntaan tai toiseen. Ei tämän viikonlopun aikana eikä todennäköisesti seuraavankaan, jos rehellisiä ollaan, Russell valotti.

Bottakselle nykyinen tilanne on tuttu, sillä hän on tehnyt koko Mercedes-uransa ajan vuoden mittaisia jatkosopimuksia. Tulevaisuus on ollut joka kesä kortilla.

– Loppujen lopuksi asiat kuitenkin selviävät, Bottas totesi rauhallisena.

Lue myös:

    Uusimmat