Mainos

Valtava "vaaleanharmaa kaasupilvi" valtasi Myyrmannin Citymarketin, työntekijöitä altistui – Palomestari: Huomattava, ihan silmin havaittava

1:12

Lattialiimausaineet reagoivat ja aiheuttivat Myyrmannin Citymarketissa Vantaalla vaaleanharmaan kaasupilven. Kyseinen yhdistelmä voi aiheuttaa iho- ja hengitysoireita.

Päivystävä palomestari Raimo Laakso kertoo, että noin 3-4 työntekijää altistui pilvelle. Heidän tilansa on tarkastettu, eivätkä he tarvitse sairaalahoitoa.

Laakso arvioi, että komponenttiliimojen kanssa tehdessä sattuu ja tapahtuu. Laakson mukaan kaasupilvi oli kuitenkin suuri, sillä se oli levinnyt koko myymälään. Laakso kuvailee, että kyseessä oli vaaleanharmaa kaasupilvi.

– Savupilvi oli huomattava, ihan silmin havaittava. Se oli levinnyt koko myymälään ja tämä myymälä on varmaan lähes tuhat neliötä, Laakso sanoo.

Tällä hetkellä tilaa tuuletetaan ja siellä suoritetaan mittauksia. Liike ei aukea tänään. Muu kauppakeskus voitaneen avata jo tänään.

Päivystävä palomestari kuvailee, ettei levinnyt höyry ole mitään "supermyrkkyä", mutta on voimakkaasti ärsyttävä aine. 

Kyseessä oli vaarallisen aineen onnettomuus ja paikalle lähetettiin 19 pelastuslaitoksen yksikköä. Kun tilanne selvisi, paikalle jäi viisi yksikköä kiinni tehtävään ja yksi ambulanssi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.