Mainos

Valokuvauksen uusi supertähti on uskomaton lahjakkuus – ja hän on vasta 9-vuotias!

Yhdeksänvuotiaan tytön valokuvaustaidot on huomattu myös ammattilaisten keskuudessa. 

Regina Wylliella on hyvät edellytykset nousta seuraavaksi valokuvauksen supertähdeksi. Tämän nuoren tytön ottamat valokuvat ovat ihastuttaneet lukuisia ihmisiä ympäri maailmaa, eikä suotta. Nuoresta 9 vuoden iästään huolimatta tyttö on osoittanut poikkeuksellista lahjakkuutta. Valokuvauksen jalon taidon hän on perinyt taatusti isältään, valokuvaaja Kevin Wyllielta.

Tytön ottama kuva päätyi mainoskampanjaan

Isä kertoo tytön kiinnostuneen valokuvauksesta jo kolmevuotiaana, jolloin hän kulki ympäri taloa leikkikameransa kanssa. Blogipostauksessa isä kertoo tyttären oppineen täysmanuaalikameran käytön 7-vuotiaana, ja nyt tyttö on ryhtynyt opettelemaan myös editointia.

Tytön lahjakkuus huomattiin laajemmin alkuvuonna otettujen hääkuvien ansiosta. Morsian ja sulhanen olivat perhetuttuja, jotka pyysivät Reginaa kuvaajakseen. Monet ovat epäilleet isän auttaneen tyttöä kuvissa, mutta isä kertoo Reginan kuvanneen täysin itsenäisesti.

Hääkuvasession lisäksi isä on saanut tuntea ylpeyttä tyttärestään myös aikaisemmin, sillä muutama vuosi sitten kameralaukkuja valmistava ThinkTank Photo käytti Reginan ottamaa kuvaa heidän mainoskampanjassaan.

Tyttö on kerännyt huomiota myös sosiaalisessa mediassa, ja hänen Instagram-tilillään on tuhansia faneja ympäri maailmaa. Suosio on isän mukaan tehnyt hyvää tytön itsetunnolle.

– Suosio on hyvä asia, sillä nyt tyttö tietää, että myös muidenkin kuin äidin ja isän mielestä hän ottaa hyviä kuvia, Kevin Wyllie kertoo.

Lahjakkuudestaan huolimatta tyttö ei vielä osaa sanoa, tuleeko valokuvauksesta hänelle ammatti. Tulevaisuuden pohtimisen sijaan hän aikoo nyt keskittyä vain kuvaamaan ja pitämään hauskaa.

Lähde: Today 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.