Mainos
Mainos

Vallilan kevätkuoseissa komeilevat Suomen kaupungit

Löytyykö kotiseutusi tai lempipaikkasi Vallilan kevään kaupunkikuosien joukosta?

Vallilan keväisten kaupunkikuosien joukosta löytyvät niin Oulun Kauppatorin vanhat punaiset varastomakasiinit kuin Vanhan Rauman puutaloidylli, Helsingin keskustan urbaania vilinää unohtamatta. Vallilan kevään kaupunkikuosit kutsuvat kotimaaseikkailuretkelle!

Vallilan kuosisuunnittelijat kiersivät ristiin rastiin ja pitkin poikin Suomea ja taltioivat Vallilan kevätkokoelman kuoseihin kauniita näkymiä, maamerkkejä ja historiaa henkiviä rakennuksia. Kaupunkikuosit ovat yksi Vallilan suosituimmista kuosikokonaisuuksista.

Kaupungeista ja paikoista uusina tulokkaina oman kuosin saivat Oulu, Rauma, Puijo, Pori ja Punkaharju. Helsinki inspiroi kolmea kuosia. Spring/Summer 2017 -kevätkokoelman myötä Vallilan suosittu kaupunkikuosien sarja kasvoi mittavaksi. Kaupunkikuosit valloittavat useassa eri sisustustuotteessa valmisverhoista ja metrikankaista pussilakanoihin, keittiötuotteisiin ja mattoihin. Voit tarjoilla maukkaat brunssiantimet Aamu-usva-astiastolta, heittää olalle Helsinki-aiheisen kangaskassin, pingottaa taulun komeasta Oulu-kankaasta tai pujahtaa pehmeiden Rauma-pussilakanoiden väliin.

Vallila_SS17_Aamu-usva2

Aiemmin kaupunkikuosien innoittajina ovat toimineet esimerkiksi Porvoo sekä ulkomailta Bergen, Kööpenhamina, Amsterdam, Montmarte, Lissabon ja Lontoo. Kenties muistat jo klassikoksi muodostuneen Bulevardi-kuosin, tuon kauniin ylistyksen kesäiselle Helsingille?

Mutta pidemmittä puheitta, hyppää mukaan kotimaakierrokselle Vallilan kevään kaupunkikuosien maailmaan! Suunnittelija Riina Kuikan Rauma-kuosi ikuistaa Vanhan Rauman lämminhenkisen puutalonäkymän: mutkittelevat mukulakivikadut ja ihastuttavat puutalot, joiden ikkunanpielet osoittavat puuseppien taidokkuuden. Rauma-kuosi vangitsee palan tämän pitsinnypläyksestä tunnetun kaupungin tunnelmaa. Usein kuoseihin ikuistettu maisema on syntynyt tuttuja elementtejä yhdistelemällä. Kaupunkikuoseissa on usein mukana ripaus suunnittelijan mielikuvitusta ja tulkintaa.

Vallila_SS17_Rauma1

Vallila_SS17_Rauma2

Matleena Issakaisen suunnittelema Oulu-kuosi on kaunis lisäys Vallilan kaupunkikuosien sarjaan. Tuo Pohjois-Pohjanmaan helmi inspiroi suunnittelijaa ikuistamaan yli 100-vuotiaan Kauppahallin Oulun torilla, vanhat punaiset varastomakasiinit ja Pikisaaren. Suunnittelijan retkestä Oulun Ainolan puistoon syntyi muuten valloittava Koivukuja-kuosi.

Oulu1

Vilma Pellisen luoma Puijo-kuosi henkii muistoja mäkihypystä ja maailmancupin kilpailuista ja samalla taltioi palan suomalaista kansallismaisemaa. Puijo-kuosi sopii mainiosti sisustukseen esimerkiksi yhdessä kiekkoteemaisen Ysiviis-kuosin pariksi.

Vallila_SS17_Puijo

Riina Kuikan Punkaharju-kuosi ikuistaa otoksen kaunista suomalaista kansallismaisemaa harjulta alas katsottuna. Kuosi on saatavilla luonnonläheisissä sinisen ja harmaan sävyissä.

Vallila_SS17_Punkaharju

Helsinki-inspiroitunut kolmikko on Aamu-usva, Kirppari ja Kaivokatu. Tanja Orsjoen Kirppari-kuosissa on mukana hieman hauvahuumoria! Kuosi kuvaa legendaarisen Hietsun kirppiksen meininkiä, ja keskeisessä osassa ovat monet nelijalkaiset karvaveijarit. Kirppari-kuosi on nappivalinta vaikkapa koiranystävälle tai kirppistelijälle. Riina Kuikan Aamu-usva taltioi kauniin näkymän Helsingin ydinkeskustan kattojen ylle. Kuosin tunnelma on kaunis ja rauhoittava. Tanja Orsjoen tussivedoista syntynyt Kaivokatu kuvaa Helsingin rautatieaseman ympäristön menoa ja iltapäivän piteneviä varjoja.

Vallila_SS17_Aamu-usva

Vallila_SS17_Aamu-usva_Oulu_Kirppari

Vallila_SS17_Kaivokatu_Aamu-usva

Kaupunkikuosit tuovat palan Suomea, lempikaupunkia tai mielipaikkaa, osaksi sisutusta tyylikkäällä ja lämminhenkisellä tavalla. Vallilan kaupunkiaiheisia tuotteita saa Vallilan omista brändimyymälöistä, Vallila.fi-verkkokaupasta, Vallilan shop-in-shopeista sekä jälleenmyyjiltä ympäri maan.

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.