Valkosipulikatkaravut Angel Hair -pastan kera

  • 250 g angel hair -pastaa
  • 1 rkl öljyä
  • 1 tl seesaminsiemenöljyä
  • 2 dl parsakaalin kukintoja
  • 6 dl siitakesieniä (muutkin sienet käyvät)
  • 500 g kuorittuja katkarapuja
  • 5 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl inkivääriä
  • 1 ½ dl kanalientä
  • ½ dl sherryä
  • 2 rkl osterikastiketta
  • 1 rkl maissijauhoja sekoitettuna 1 rkl:seen kylmää vettä
  • 1 dl tuoretta korianteria
  • 1 rkl appelsiininkuorta
  • 1/4 rosépippurihiutaleita
  • suolaa

Kuumenna vettä isossa kattilassa suolan kera. Lisää pasta joukkoon ja keitä kunnes se on al dente. Valuta hyvin.

Kuumenna öljy paistinpannussa ja lisää parsakaalit, sienet, katkaravut, valkosipuli ja inkivääri. Anna kiehua noin 4 minuuttia. Siirrä seos kulhoon.

Sekoita kattilassa keskenään kanaliemi, osterikastike, sherry ja veteen sekoitetut maissijauhot. Sekoittele ja kuumenna kunnes kastike alkaa paksuuntua.

Jaa pasta annos lautasille ja nostele päälle katkarapu vihannesseos. Lusikoi vielä lopuksi kanakastiketta jokaiselle annokselle ja koristele korianterilla, appelsiininkuorisuikaleilla sekä rosépippureilla.

Lue myös:

    Uusimmat