Valitse kuva, joka miellyttää sinua eniten – et usko, mitä se paljastaa luonteestasi

Kuusi ovea, kuusi erilaista polkua. Minkä sinä näistä valitsisit?

Internetin ihmeellisessä maailmassa pidemmän aikaa kiertänyt testi herättää edelleen mielenkiintoa ja ihastusta, sillä sen kerrotaan osuvan lähes aina oikeaan. Yksinkertaisen kuvatestin kerrotaan kuvastavan sitä, millaisen elämänpolun sinä olet valinnut ja miltä tulevaisuutesi näyttää.

Katso kuvaa. Mikä näistä poluista vetoaa sinuun eniten? Valitse yksi.

Minkä näistä ovista valitsisit?

Valittuasi sinuun eniten vetoavan kuvan, voit katsoa kuvauksen valitsemastasi elämänpolusta. Osuiko testi mielestäsi oikeaan?

Katso alta testin tulos:

Jos valitsit numeron 1:

Polkusi on yksityinen. Olet oman tiesi kulkija, arvostat omaa yksityisyyttäsi. Tulet parhaiten toimeen omin päin; pidät matkustamisesta yksin. Olet tarkkailija ja ajattelija, näet maailman herkästi eri tavoin kuin muut. Joku voisi sanoa sinua erakkoluonteeksi.

Pidät kovasti ystävistäsi, mutta tarvitset paljon tilaa ja aikaa tasaantua sosiaalisten tapaamisten jälkeen. Sinä olet se, jolle uskalletaan avautua, sillä olet kovin ymmärtäväinen persoona.

Jos valitsit oven numero 2: 

Sinun valintasi kuvastaa polkua vapauteen. Tarvitset paljon tilaa, ja oman polkusi kulkeminen ja itsenäisyys ovat sinulle erittäin tärkeitä. Sinulla on taipumusta keksiä useita erilaisia ratkaisuja ongelmiin, etkä vain lähde ratkomaan niitä suuna päänä.

Sinulla on taipumusta olla hieman vastahakoinen persoona, jopa kapinallinen, mutta se kuuluu itsenäisyyteesi. Otat oman aikasi ja nautit elämästä, omassa rauhassa. Et halua joutua hoputetuksi, etkä kaipaa olla huomion keskipisteenä.

Jos valitsit numeron 3:

Sinun polkusi on värikäs ja eläväinen. Kaipaat jatkuvasti jännitystä, kauneutta ja seikkailua elämääsi. Et kestä lainkaan tylsyyttä. Olet innokas oppimaan uutta koko elämäsi ajan ja aina valmis kyseenalaistamaan maailman ympärilläsi, mikä tekee sinusta älykkään.

Olet innokas aloittamaan keskusteluja, kysyt paljon kysymyksiä ja otat muut huomioon. Saat ihmiset nauramaan ympärilläsi.

Jos valitsit oven numero 4:

Olet kutsuvalla polulla. Rauha, tyyneys ja luonnonkauneus ovat tärkeitä sinulle, ja nautit – et pelkästään määränpääsystä – vaan koko matkasta. Haluat, että polkusi on selkeä.

Menet virran mukana ja valitset mieluiten helpoimman tien. Elämä on mielestäni muutoinkin rankkaa, etkä halua tehdä siitä tarkoituksella rankempaa. Pyrit pitämään tasaista, vakaata energiaa ympärilläsi. Olet hyvä välttelemään draamaa. Sinulla on jalat maassa.

Jos valitsit oven numero 5:

Valitsit poluksesi jännitystä. Katsot aina eteenpäin tulevaisuuteen, ja haluat kokeilla ja kokea uusia asioita. Olet kenties hieman impulsiivinen ja mietit seurauksia vasta myöhemmin: toimit aina ensin.

Voit olla myös kapinallinen ja joskus välinpitämätön, mutta muut ihailevat karismaasi ja rakastavat ympärilläsi hohkavaa jännitystä. Kukaan ei voi väittää, että tuhlaat aikaasi. Olet hyvin spontaani persoona, joka haluaa nauttia elämästä.

Jos valitsit oven numero 6:

Polkusi on hiljainen. Yksinäisyys, hiljaisuus ja pohdiskelu ovat sinulle tärkeitä. Voit viettää pitkiäkin aikoja itseksesi tuntematta oloasi yksinäiseksi. Pysyttelet mieluummin lähempänä läheisimpiä ystäviäsi kuin tapaisit uusia kasvoja tai joutuisit keskelle ihmisvilinää.

Sinulle syvällisyys on tärkeää, ja toivotkin löytäväsi rinnallesi mielenmaisemaltaan samanlaisen kumppanin. Etsit jatkuvasti elämän tarkoitusta ja tiedät löytäväsi sen sisimmistäsi. Olet syvällinen ajattelija.

 Lähde: Wimp.com, Littlechurchmouse.com

Kaikki persoonallisuustestit löydät täältä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja