Valioliigan perinteikkään seuran legenda antoi rajut haukut entiselle valmentajalleen – "Vihaan häntä koko loppuelämäni"

Aston Villan seuraikoni Gabriel Agbonlahor on yhä todella vihainen entiselle valmentajalleen Roberto Di Matteolle siitä, ettei hän tarjonnut leukemiasta toipuneelle Stiljan Petroville sopimusta.

Liki 200 ottelua Aston Villan paidassa pelannut Petrov sairastui leukemiaan vuonna 2012, minkä vuoksi hän pisti jalkapallouransa moniksi vuosiksi tauolle. Bulgarialaispeluri yritti kuitenkin paluuta Aston Villaan kesällä 2016, mutta tuolloin seuraa valmentanut Roberto Di Matteo tarjonnut Petroville sopimusta.

Aston Villan suuri seuralegenda Gabriel Agbonlahor myöntää olevansa Di Matteolle yhä äärimmäisen vihainen toisen seuraikonin tylystä kohtelusta.

– Vihaan häntä koko loppuelämäni ajan sen takia. Kuka tahansa muu manageri, jolla on edes vähän sydäntä, olisi antanut hänelle edes jonkinlaisen sopimuksen. Antaa kuukauden tai kuusi kuukautta aikaa näyttää. Hän oli niin säälimätön ja sydämetön, ettei anna edes mahdollisuutta, Agbonlahor toteaa Threesixtytv:n haastattelussa.

Agbonlahorin mukaan Petrov olisi ansainnut palkinnon kovasta työstään.

– Kuvittele, jos sinä tulisit takaisin kamalan taudin jälkeen. Olisit harjoittelut itsesi kuntoon, pudottanut painoa, jota sinulle kertyi hoitojen aikana. Tulet takaisin, teet kaikki harjoituskauden juoksut, mutta kukaan ei anna sinulle mitään.

Di Matteo piti kuitenkin päänsä, eikä antanut Petroville mahdollisuutta palata Aston Villaan. Agbonlahor haluaisi sanoa entiselle pomolleen suorat sanat myös kasvotusten.

– Edes tänä päivänä sanat eivät riitä kuvailemaan häntä. Jos joskus näen Di Matteon, sanon hänelle, että hän on luuseri, koska ei antanut hänelle mahdollisuutta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja