Vakuutusyhtiö paljastaa: Älyttömät keinot rikkoa iPhone

Teknologialaitteiden vakuuttamiseen erikoistunut online-vakuutusyhtiö Protect your bubble kertoo iPhone -älypuhelimen omistajien hämmästyttävistä korvausvaatimuksista. Vuoden mittaiselle tarkasteluajanjaksolle mahtuu kommelluksia laidasta laitaan.

"Tiputin sen kuumailmapallosta" tai "Koirani luuli sitä purulelukseen ja järsi sen kappaleiksi" ovat muutamia outoja perusteluja korvauksen hakemiselle. Muita oudonlaisia kertomuksia iPhonen kohtalosta ovat "Hukkasin sen laskuvarjohypyn aikana", "Tiputin sen sekoittimeen" ja "Se putosi kattilaan".

Protect your bubble kertoo, että joka viides iPhonen käyttäjä on vaatinut vakuutuksensa kautta korvausta viimeisten 12 kuukauden aikana. Yleisimmät syyt korvausten hakemiselle ovat näytön rikkoontuminen, kadonnut tai varastettu puhelin tai puhelimen putoaminen vessanpönttöön tai kylpyammeeseen, kertoo 4GWE-sivusto.

- Niin monilla ihmisillä on mukanaan iPhone minne tahansa he menevätkin, joten ei ole yllätys, että vahinkoja sattuu hyvinkin oudoilla tavoilla, toteaa vakuutusyhtiön tiedottaja

Yksi onneton asiakas oli kadottanut iPhonensa Välimereen, kun puhelin oli lipsahtanut mereen selkärepusta laivamatkan aikana. Toisen onnettoman puhelimen omistajan kapula oli puolestaan lopettanut toimintansa, kun sen päälle oli roiskunut olutta.

Erään miehen puhelin lensi auton kojelaudalta mutkassa avoimen ikkunan kautta kadulle. Eräs teini taas kertoi joutuneensa luovuttamaan puhelimensa rosvoille, jotka uhkasivat häntä machete-viidakkoveitsellä.

- Kaikki nämä ihmeelliset tavat, joilla ihmiset kadottavat ja rikkovat puhelimiaan kertovat siitä, että koskaan ei voi tietää mitä kulman takana odottaa, toteaa Protect your bubblen tiedottaja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja