Mainos

Väite: Ljudmila Putinalla uusi rakkaus – pääseekö Vladimir Putin uusiin naimisiin?

Venäjänkielinen internetsivusto kertoo Ljudmila Putinan löytäneen uuden rakkauden, jonka kanssa hän on näyttäytynyt julkisuudessa. Venäjän presidentti Vladimir Putin on vannonut julkisesti menevänsä naimisiin vasta, kun ex-vaimo on astunut uuteen avioon.

Bakililar.az-uutissivusto väittää Ljudmilan Putinan tapailevan Mihail Mihailovia, tunnettua venäläistä muusikkoa ja tv-persoonaa. Sivuston mukaan pari on näyttäytynyt yhdessä julkisuudessa ja viettänyt yhdessä aikaa muun muassa Sotshin lämmössä. Putina on aiemmin kertonut Mihail Mihailovin olevan yksi hänen lempimuusikoistaan.

Ljudmila Putinan rakkauselämä ei ole kuitenkaan ollut helppoa eron jälkeen sivuston raportin mukaan, sillä Ukrainan sota on tullut rakkauden tielle. Venäjän presidentin ex-vaimo on tiettävästi tapaillut eron jälkeen myös ukrainalaista oligarkkia, mutta suhde päättyi sodan alettua, "uuden rakkauden isänmaallisuuden vuoksi", kuten bakililar.az-kirjoittaa.

Suuret venäläismediat eivät raportoi Putinan yksityiselämästä. Eron jälkeen salassa on pidetty muun muassa Ljudmila Putinan asuinpaikka. Myös Vladimir Putinin yksityiselämästä vaietaan, vaikka monet venäläismediat olettavat presidentin seurustelevan voimistelija Alina Kabajevan kanssa. Huhujen mukaan Kabajevalla ja Putinilla on jo yhteinen lapsi.

Yksi asia on kuitenkin varmaa: Vladimir Putin ei mene uusiin naimisiin ennen Ljudmilaa. Putin ilmoitti pian eron jälkeen, että odottaa uutta naimisiinmenoa, kunnes entinen vaimo Ljudmila menee naimisiin. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.