Mainos

Vaistot heräsivät – koira pelasti lapsen kaamealta kohtalolta

Tämän tarinan luettuasi et enää koskaan vähättele koirien vaistoja. Pieni lapsi nimittäin välttyi pahoinpitelyltä älykkään koiran ansiosta. 

Kun eräs perhe palkkasi lastenhoitajan seitsemän kuukautta vanhalle pojalleen, he luulivat tehneensä kaiken oikein. He haastattelivat lapsenvahdin ja tarkastivat jopa hänen taustansa ennen hänen palkkaamistaan.

Vanhemmat eivät nähneet lapsenvahdissa mitään outoa, mutta onneksi perheen koiran vaistot heräsivät ennen kuin mitään peruuttamatonta ehti tapahtua.

Puhelin tallensi väkivaltaisuuden

Koira reagoi aina, kun 22-vuotias lapsenvahti Alexis Khan oli läsnä.

– Hän murisi ja seisoi lapsenvahdin ja pojan välissä niskakarvat pystyssä, perheenisä Benjamin Jordan kertoo.

Khan ehti olla lapsenvahtina viiden kuukauden ajan, ennen kuin vanhemmat todella ymmärsivät, jonkin olevan vialla. Ennen kotoa poistumistaan isä päätti piilottaa puhelimen sohvan alle, jotta voisi kuunnella mitä talossa todella tapahtuu sillä välin, kun muu perhe on poissa.

Onneksi koira varoitti perhettä, sillä se mitä isä puhelimen välityksellä kuuli, järkytti häntä suuresti. Lapsenvahti huusi ja äänien perusteella kohteli pientä lasta väkivaltaisesti. Puhelimesta kuului myös paljon itkua. Isä soitti välittömästi hälytyskeskukseen ja pyysi virkavallan paikalle. 

– Kuka tietää kuinka montaa lasta hän on jo ehtinyt satuttaa tai kuinka vakavia vammoja lapsi olisi saanut, ellei koira olisi varoittanut meitä, Benjamin kertoo.

Lapsenvahti pidätettiin ja koira sai ansaitsemansa kiitokset. Perhe onkin kouluttamassa tästä viisaasta koirasta palvelukoiraa psykiatrisista vammoista kärsiville. 

VIDEO: Järkyttävä tapaus päätyi Yhdysvalloissa uutisiin saakka. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.