Mainos

Vaikuta kotisi sähköön – sen hintaan ja alkuperään!

Käytät sähköä päivittäin. Harvoin kuitenkaan pysähdyt miettimään, miten sähkö tuotetaan. Nyt voit valita arvostustesi mukaan täysin tuulella, vedellä tai ydinvoimalla tuotettua energiaa. Uutuudet saat Vattenfallilta.

Vattenfallin uudet sähkösopimukset avaavat uudenlaisen kanavan vaikuttaa. Täystuuli, Täysvesi ja Täysydin valmistetaan 100-prosenttisesti nimensä mukaisesti: kokonaan tuuli-, vesi- tai ydinvoimalla. Sitä energiaa mitä asiakkaat ostavat, Vattenfall on lupautunut tuottamaan.

Kysynnän laki vaikuttaa suoraan

Uudet sähkösopimukset ovat oiva esimerkki kuluttajavoimien tehosta. Jos vaikka tuulivoiman kysyntä ylittää tuulivoiman tuotannon, tämä on selkeä signaali Vattenfallille lisätä tuulisähkön tuotantoa. Merkittävimmät päätökset tehdään nyt teillä, oman keittiönpöytäsi ääressä.

Sähkön alkuperä on aina tiedossa

Jokaisella Vattenfallin myymällä kilowattitunnilla on selkeä ja todennettavissa oleva alkuperä. Täysvedelle ja Täystuulelle on myönnetty Suomen luonnonsuojeluliiton ympäristömerkki osoituksena siitä, että Täysveden ja Täystuulen tuotanto vastaa merkin myöntämiselle asetettuja erityisiä ympäristökriteereitä.

Vattenfall avasi suoran kimppakilpailutuksen

Vattenfall on avannut suoran ja avoimen kimppakilpailutuksen sähkön hinnasta. Mitä useampi kuluttaja osallistuu kimppakilpailutukseen, sitä edullisemmaksi hinnat laskevat. Tässä on tilaisuus vaikuttaa oman kodin sähköön ja sen hintaan.

Lue lisää ja osallistu kilpailutukseen:
www.vattenfall.fi/uutta

Artikkelin tarjoaa: Vattenfall

Artikkelin tarjoaa:
Vattenfall

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.