Vaihtelua elokuvailloille: Kymmenen kesäistä treffi-ideaa

Onko rakkauselämänne rutinoitunut illalliseen ja elokuviin? Kokeile näitä Self.comin ehdotuksia erilaisiin treffeihin!

Totuus on, että rakastuneimmatkin parit saattavat jämähtää rutiineihin. Jos varaatte pöydän samasta ravintolasta joka keskiviikko, jonka jälkeen menette katsomaan uusimman elokuvan, treffailunne toistuva kaava alkaa olla kuin suoraan Päiväni murmelina -elokuvasta. Kuinka rikkoa viikoittaista kaavaa? Lue Self.comin vinkit ja kokeile jotain uutta rakkaasi kanssa!

1. Lähtekää rannalle

Vedessä leikkiminen ja aaltojen mukana kelluminen rakkaasi kanssa saa teidät tuntemaan itsenne teiniksi jälleen. Eikö lähistöllä ole merta? Järvi, lähde tai vaikka uima-allas ajaa saman asian.

2. Piknik paikallisessa puistossa

Huvipuistot ovat toki hauskoja, mutta ette tarvitse vuoristoratoja hauskanpitoon. Asettukaa paikallisen puiston nurmikolle ja levittäkää viltille piknik-eväät kuohuvalla täydennettynä. Heitelkää frisbeetä, pelatkaa korttia tai ottakaa kamera improvisoitua valokuvaussessiota varten.

3. Katselkaa tähtiä

Tuokaa esiin sisäinen tähtitieteilijänne ja ladatkaa puhelimeenne tähtien hakuohjelma. Haastakaa toisenne etsimään tähtikuviota!

4. Menkää kalastamaan

Kenties kalastaminen on sinusta limaista ja outoa puuhaa, jos et ole tottunut siihen, mutta hommaan kuuluu usein oleellisesti oluen nauttiminen – ja siitä tuskin kovin moni mies kieltäytyy. Jos madon pujottaminen koukkuun ällöttää, vierailkaa merimaailmassa tai eläintarhassa.

5. Pankaa toimeksi

No, tämä nyt ei ihan tarkoittanut kuhertelua heinikossa. Menkää patikoimaan, pyöräilemään tai seinäkiipeilemään. Antakaa endorfiinien virrata!

8. Kokatkaa yhdessä

Vaikka kummallakaan ei olisi hinkua seuraavaksi Jamie Oliveriksi, kokkikurssille osallistuminen voi olla hauskaa ja valaisevaa. Ja jos ruoka palaa pohjaan, ainakin saatte syöttää aikaansaannoksen toisillenne!

9. Osallistukaa tanssikurssille

Swing- tai salsatunnilla on todella vaikea olla hymyilemättä. Teillä on sen lisäksi rutkasti puhuttavaa kun pääsette kotiin ("Muistatko sen energisen tyypin, jolla oli koko ajan hikipyyhe olalla?"). Pelkäätkö näyttäväsi naurettavalta? Turhaan! Todennäköisesti muutkin kurssilaiset tuntevat itsensä tomppeliksi. Harjoitus tekee mestarin!

10. Naurakaa

Stand up -komedia saa naurun irtoamaan! Monet baarit ja ravintolat järjestävät usein tapahtumia, joissa saa nauraa niin harjaantuneiden kuin aloittelevienkin stand up -koomikkojen murjaisuille.

Lähde: Self.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja