Mainos

Vahvat hilseettömät hiukset

NIVEA FOR MEN Power tervehdyttää hiuspohjan ja auttaa pääsemään hilseestä eroon. Se on uudenlainen hilseshampoo, sillä sen koostumuksesta ei jää hiuksiin tai päänahkaan lainkaan ärsyttäviä ainesosia. Shampoo tekee hiuksista kiiltävät ja vahvat.

NIVEA FOR MEN Power -shampoo poistaa hilseen ja estää uuden hilseen muodostumista. Se myös vähentää päänahan kutiamista ja palauttaa sen luonnollisen tasapainon. Shampoo hoitaa päänahan lisäksi hiuksia: sen hoitavat ainesosat tekevät hiuksista terveet, pehmeät ja kiiltävät.

Shampoon teho on selkeästi nähtävissä jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Kuluttajatesteissä 98 prosenttia pääsi täysin eroon hilseestä kolmen viikon säännöllisen käytön jälkeen.

Noin 10–20 prosenttia 18–30-vuotiaista kärsii hilseestä ja noin 40 prosentilla on kuiva ja kutiava hiuspohja. Hilsettä esiintyy niin kuivassa kuin rasvaisessa päänahassa. Sen aiheuttaa Malassezia-hiiva, joka saa ravintoa päänahan talista. Myös raapiminen ja kuiva sisäilma voivat heikentää hiuspohjan luontaista vastustuskykyä ja lisätä hilsettä.

Hoitavaa ja rauhoittava shampoo

NIVEA FOR MEN Power -shampoon teho perustuu Liquid Clear System -koostumukseen, jonka aktiiviset ainesosat Piroctone Olamine ja Climbazole levittyvät nopeammin ja kohdistuvat suoraan hilseen aiheuttavaan Malassezia-hiivasieneen.

Shampoo sisältää myös hoitavaa ja rauhoittavaa Polidocanolia. NIVEA hyödyntää näiden kolmen tehoaineen yhdistelmää ensimmäisenä päivittäistavarakaupoissa päänahkaa ärsyttäviä ainesosia.

Toisin kuin monista perinteisistä hilseshampoista, NIVEA FOR MEN Power -shampoosta ei jää huuhtelun jälkeen hiuksia tai päänahkaan ärsyttäviä ainesosia.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.