Uutta tietoa Harryn ja Meghanin kohudokumentista – mukana myös prinssin nuoruusvuosien on-off rakas

2:44
Prinssi Harry vertasi kuninkaallista elämää Truman show'hun ja eläintarhaan.

Prinssi Harryn ex-rakas vilahtaa uutuusdokumentin trailerissa.

Netflix julkaisi hiljattain trailerin odotetusta dokumenttisarjastaHarry ja Meghan, joka nimensä mukaisesti käsittelee Sussexin herttuaparin elämää.

Traileri on aiheuttanut kohua julkaisustaan lähtien. Tarkkasilmäisimmät fanit huomasivat muun muassa, että trailerissa nähdään myös kuva Harryn ex-tyttöystävästä Chelsy Davysta.

Pariskunta seurusteli on-off -tyyliin seitsemän vuoden ajan. Chelsy ja Harry tutustuivat jo teini-ikäisinä vuonna 2004, kun he kävivät eliittikouluna tunnettua Stowea. Pariskunta erosi lopulta vuonna 2011.

Kyseinen valokuva on otettu syyskuussa 2007 Heathrown lentokentällä, jossa Harry suojaa käsivarrellaan Chelsyä. Kuvan aikaan Harry oli 22-vuotias ja juuri matkustanut tapaamaan 21-vuotiasta Chelsyä sen jälkeen, kun hänen 11 tunnin lentonsa Johannesburgista oli laskeutunut kello 6:20 aamulla.

Kuusiosaisen dokumenttisarjan ensimmäinen osa julkaistaan torstaina 8. joulukuuta. Dokumenttisarjan trailerissa nähdään lukuisia ennennäkemättömiä, paikoin hyvin henkilökohtaisiakin kuvia Harryn ja Meghanin elämästä. Lisäksi trailerissa vilahtaa myös prinssi Williamin ja prinsessa Catherinen sekä kuningatarpuoliso Camillan kuva.

Lähde: Hello

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja