Piers Morgan tyrmää prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kohudokumentin täysin – syyttää rahastuksesta ja uhriutumisesta: "Halusin oksentaa"

2:44
Prinssi Harry on kohahduttanut lausunnoillaan kuninkaallisesta perheestä – vertasi elämää valokeilassa eläintarhaan

Piers Morgan latasi täyslaidallisen Harryn ja Meghanin kohudokumentista trailerin perusteella.

Brittiläinen televisiojuontaja Piers Morgan tylyttää prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin tulevaa dokumenttia kovin sanakääntein The Sunin kolumnissaan.

– Se (traileri) oli niin kauhistuttavaa, niin vastenmielinen, niin teennäistä näyttelemistä, että tunsin suolistoni fyysisesti perääntyvän järjettömästä inhosta, Morgan tylyttää.

– Lyhyesti sanottuna halusin oksentaa. Jumala tietää, mitä kuninkaallinen perhe ajattelee siitä, että he ovat kapinallisten Kalifornialaisten hyökkäyksen pääkohteena.

– Kuvittele, että valitat jatkuvasti yksityisyytesi puuttumisesta ja uhkailet oikeusprosessilla ja sitten teetkin yksityisen realityohjelman suhteestasi julkisuuden henkilön kanssa saadaksesi hurjat määrät rahaa? Tai saarnaat loputtomasti myötätunnon merkityksestä ja jälleen kerran tuhoat perheesi maailmanlaajuisessa televisiossa.

Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun Morgan kritisoi pariskuntaa ankaralla otteella. Morgan on kritisoinut pariskunnan päätöstä jättää kuninkaallinen perhe sekä muun muassa todennut Meghanin kokeman itsetuhoisuuden olleen huomionhakua. Kohulausuntojensa vuoksi Morgan myös erotettiin hetkellisesti  Good Morning Britain - aamushow'sta. 

Harry & Meghan -niminen sarja valaisee pariskunnan rakkaustarinan ylä- ja alamäkiä.

Joulukuussa ensi-iltansa saavan dokumentin traileri sisältää henkilökohtaisia ​​kuvia pariskunnan yhteisestä elämästä. Mukana ovat muun muassa pariskunnan hääjuhla, Afrikan matka ja Meghanin raskausaika.

– Sen jälkeen kun he jättivät Britannian ja kuninkaalliset tehtävät, olemme kaikki tottuneet Sussexien lakkaamattomaan vinkumiseen siitä, kuinka kauheita kuninkaalliset ovat. Samalla he käyttävät hyväkseen kuninkaallisia titteliään saadakseen miljardeja dollareita eniten tarjoavilta, Morgan toteaa.

Kohua aiheuttanut traileri päättyy Meghanin sanoihin, jotka tulistuttivat Morgania entisestään.

– Kun panokset ovat näin korkeat, eikö ole järkevää kuulla tarinamme meiltä? Meghan kysyy trailerissa.

– Tuskin kuluu edes yhtä pirunmoista viikkoa kuulematta heistä Oprahin haastattelussa, bussimatkasta James Cordenin kanssa tai "harvoin ihmiset kysyvät olenko kunnossa" -tunnustuksista televisiotoimittajille, Morgan manaa.

Trailerissa Meghanin nähdään muun muassa myös kyynelehtivän. Tunteellinen hetki ei kerää Morganilta sympatiaa.

– On ilmiselvää, mitä sarjalla yritetään saavuttaa. Sarja haluaa maalata häpeällisen multimiljonääripariskunnan pieneksi köyhäksi uhriksi, joka pahoinpideltiin petomaisten kuninkaallisten ja ilkeän median toimesta.  Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja