Uusista törkeistä rikoksista epäilty Niko Ranta-aho otettiin kiinni Marbellassa – poliisi haki miehen Stefan Thermanin omistamasta asunnosta

4:19
Niko Ranta-aho otettiin kiinni Marbellassa – rikostoimittaja Pekka Lehtinen kertoo, mitä tapauksesta tiedetään nyt.

MTV Uutisten tietojen mukaan poliisi on ottanut kiinni uusista törkeistä rikoksista epäillyn Niko Ranta-ahon. Kiinniotto tehtiin eilen tiistaina Espanjan Marbellassa sen jälkeen, kun Pirkanmaan käräjäoikeus oli vanginnut Ranta-ahon poissaolevana. Se oli pohjana pidätysmääräykselle.

Ranta-ahoa epäillään todennäköisin syin kahdesta törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä veropetoksesta.

Otettiin kiinni Stefan Thermanin omistamasta asunnosta

MTV Uutisten tietojen mukaan Ranta-aho otettiin kiinni Stefan Thermanin omistamasta asunnosta, jossa Ranta-aho on asunut vuokralla.

Varsinaisen kiinnioton teki Espanjan poliisi, mutta Ranta-ahoon liittyvässä operaatiossa oli mukana myös suomalaisia poliiseja.

Epäillään useista rikoksista

Ranta-ahoa epäillään elokuusta marraskuuhun 2020 Vantaalla tapahtuneesta törkeästä huumausainerikoksesta sekä marraskuussa 2020 Helsingissä tapahtuneesta törkeästä huumausainerikoksesta.

Törkeän veropetoksen epäilty tekoaika on marraskuusta 2016 toukokuuhun 2020.

Epäillyt rikokset ovat poliisin mukaan tapahtuneet kesken Katiska-vyyhdin oikeudenkäynnin. Katiska-jutusta odotetaan Helsingin käräjäoikeuden tuomiota kevään aikana. Syyttäjä on vaatinut Ranta-aholle 13 vuoden vankeustuomiota törkeistä huumerikoksista.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja