Uusi TV-talo on tulossa!

Moni katsoja saattaa muistaa, kuinka kautta aikojen ensimmäinen TV-talo suunniteltiin ja rakennettiin Keravalle noin 13 vuotta sitten. Katsojat saivat silloin äänestää talon perusratkaisuista ja materiaaleista postikorteilla. Heti seuravana keväänä jatkettiin rakentamalla talo Pietarsaaren asuntomessuille – sekin katsojien avustuksella. Lopputulos oli komea niin sisältä kuin ulkoa, mutta on toki muistettava, että siellä käytettiin sellaista talotekniikkaa säätö- ja hallintalaitteineen, että vastaavat ovat alkaneet yleistyä pientaloissa vasta aivan viime vuosina.

Nyt on tullut aika rakentaa seuraava TV-talo. Tietokoneet ja internet ovat korvanneet postikortit ja tämä talo tullaankin rakentamaan virtuaalisesti netin välityksellä. Entistä on se, että katsojat saavat tälläkin kertaa valita perusratkaisut: minkä tyylinen talosta tulee, mitä materiaaleja käytetään, mikä lämmitysjärjestelmä valitaan, millaisia ohjausjärjestelmiä asennetaan... Ensi syksystä alkaen näytämme sitten, kuinka talo rakentuu todellisessa maailmassa!

TV-talosta on helmi- ja maaliskuussa kolme erityisohjelmaa, joiden aikana paneudumme rakentamiseen ja suunnitteluun. Ohjelmat lähetetään tiistaisin 27.2., 6.3. ja 13.3.2007 klo 18.30. Kannattaa olla tarkkana, sillä uusintoja ei tällä kertaa ole!

(JKA 2.2.2007)

Lue myös:

    Uusimmat