Uusi paljastus Meghanin ja Harryn häistä hämmentää – George ja Amal Clooney eivät ehkä tunteneetkaan kuninkaallista pariskuntaa entuudestaan

Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle? 8:03
Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle?

George ja Amal Clooney eivät mahdollisesti olleetkaan prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kanssa niin läheisiä ystäviä kuninkaallisten häiden aikaan, kuin aiemmin oletettiin. 

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kuninkaallisia häitä vietettiin näyttävin menoin St. Georgen kappelissa Windsorin linnassa toukokuussa 2018. Vihkitilaisuutta todisti St. Georgen kappelissa 600 kutsuvierasta, joista useat olivat erittäin tunnettuja. Yhdet korkeimman profiilin vieraista olivat George ja Amal Clooney.

Pariskunnan oletettiin olevan varsin läheinen Meghanin ja Harryn kanssa, sillä heille muun muassa annettiin "huippupaikat" kirkosta kuningatar Elisabetin rotuhevosneuvontantajan John Warrenin ja tämän puolison vierestä, prinsessa Margaretin pojan lähettyviltä. 

Lähteiden mukaan George ja Amal Clooney eivät olleetkaan häiden aikaan yhtään niin läheisiä Harryn ja Meghanin kanssa kuin oletettiin. Toimittaja Rachel Johnsonin mukaan pariskunta kertoi muille vieraille, etteivät he oikeastaan juuri tunteneet Harrya ja Meghania. 

– Tarina kiertää, että kun prinsessa Dianan (Harryn edesmenneen äidin) entinen kämppäkaveri Carolyn Bartholomew odotti häätilaisuuden alkamista, hän oli kääntynyt vierellään olevan pariskunnan puoleen ja kysynyt heiltä, kuinka he tuntevat Harryn ja Meghanin. "Emme tunne heitä", Clooneyt olivat vastanneet hyväntuulisesti, Johnson kertoo. 

Bartholomew on Harryn kummitäti ja hän asui aikanaan Dianan sekä kolmannen naisen kanssa Earl's Courtissa sijainneessa asunnossa kämppiksinä. Bartholomew oli yksi ensimmäisistä, joka tiesi Dianan ja Charlesin suhteesta. Hän istui Harryn ja Meghanin häissä niin ikään erinomaisilla paikoilla Harryn isän prinssi Charlesin ja veljen prinssi Williamin lähettyvillä. 

Amal ja George Clooneyn lisäksi kuninkaallisissa häissä oli runsaasti muitakin korkean profiilin julkkisvieraita, kuten esimerkiksi Oprah WinfreyJames Corden sekä David ja Victoria Beckham. Clooneyt oli kutsuttu vihkiseremonian lisäksi 200 vieraan häävastaanotolle Frogmore Houseen. George Clooneyn on kerrottu tanssineen illan aikana sekä Meghanin että prinssi Williamin puolison herttuatar Catherinen kanssa. 

Siitä, kuinka hyvin pariskunnat todella tuntevat toisensa, on ollut liikkeellä runsaasti ristiriitaista tietoa. Keväällä 2020 ilmestyneessä Finding Freedom kerrottiin, että Clooneyt olisivat kutsuneet herttuaparin vieraakseen ainakin kahdesti Oxfordshiressa sijaitsevaan Iso-Britannian kotiinsa. Kirjan mukaan Harry ja Meghan ottivat vierailulle mukaan koiransa ja George ja Amal olisivat esitelleet ystävilleen ilolla kotinsa lähellä sijaitsevaa järveä. 

Niin ikään on kerrottu, että Clooneyt olisivat kutsuneet Harryn ja Meghanin huvilalleen Como-järvelle Italiaan muutama viikkoa kuninkaallisten häiden jälkeen. Kertoman mukaan herttuapari lensi paikalle George Clooneyn yksityiskoneella. Vierailut menivät lähteiden mukaan hieman päällekkäin prinsessa Eugenien ja tämän puolison Jack Brooksbankin kanssa, jotka niin ikään olivat vierailulla kuuluisan pariskunnan luona Comolla. Amal Clooneyn on myös kerrottu vuokranneen yksityiskoneen Meghanille kotiinpaluuta varten tämän vauvakutsuilta New Yorkista talvella 2019. 

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat