Mainos

Uusi ilmainen palvelu ilman sitoumuksia kannustaa kilpailuttamaan lainan – Uno Laina tähtää lainavertailujen ykköseksi

Netti on pullollaan paikkoja, joista on mahdollista hakea ainakin ensivilkaisun perusteella lainaa erityisen alhaisella korolla. Aina mainoksissa esitetyt väitteet alhaisista koroista eivät kuitenkaan vastaa todellisissa lainatarjouksissa olevia korkoja. Lisäksi pelkän nimelliskoron lisäksi on muistettava ottaa huomioon muut lainaan liittyvät kulut. 

Sähkö tai bensa voi olla kallista tai halpaa, mutta niin voi lainakin 

Etenkin viime aikoina ihmiset ovat tottuneet seuraamaan esimerkiksi sähkön tai bensan hintoja pyrkiessään säästämään kustannuksissa. Ja itse asiassa aivan samalla tapaa on syytä selvittää lainan hinta etukäteen, sillä tarjolla on sekä kalliita että edullisempia vaihtoehtoja. 

Koska lainoja voi nykyään hakea lukuisista ja taas lukuisista pankeista, vaatii edullisimman lainan löytäminen jonkin verran työtä. Avainsana halvimman lainan löytämisessä on kilpailuttaminen ja tässä avuksesi tulee Uno Laina, jonka uuden maksuttoman palvelun avulla kilpailutat lainan käden käänteessä. Pääset siis vertailemaan useiden pankkien ja rahoituslaitosten lainoja yhdellä hakemuksella! 

Uno Laina laittaa pankit kilpailemaan sinusta asiakkaana 

Uno Lainan vertailupalvelun teho perustuu siihen, että sen avulla teet lainahakemuksen useampaan pankkiin samaan aikaan. Pankit myös tietävät tämän ja kilpailevat toisiaan vastaan saadakseen sinut asiakkaaksi. Kilpailun voittaakseen pankit tekevät sinulle niin hyvän lainatarjouksen kuin suinkin voivat. 

Lainojen vertailun asiantuntijana Uno Laina siis käytännössä hoitaa lainan kilpailutuksen puolestasi. Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan valita sinulle tarjotuista lainoista tilanteesi nähden paras. Lainojen vertailu ja valinta kannattaa suorittaa todellisen vuosikoron perusteella. Näin vertailussa tulee otettua huomioon kaikki lainaan sisältyvät kustannukset ja halvimman lainan löytäminen onnistuu jopa ilman taskulaskinta. Toisaalta riippuen taloudellisesta tilanteestasi joskus voi olla parempi valita laina koron 

sijaan kuukausimaksun suuruuden perusteella, jotta saat lisää joustavuutta kuukausittaisiin nettotuloihisi. Alhainen korko kun ei auta selviytymään arjen pakollisista hankinnoista, mutta käteen jäävät lisätulot auttavat. 

Lainojen vertailu kannattaa, sillä se ei maksa mitään eikä sido ottamaan lainaa

Uno Laina auttaa sinua kilpailuttamaan lainan nopeasti ja vaivattomasti. Ammattitaitoinen suomenkielinen asiakaspalvelu on myös apunasi, mikäli haluat kilpailuttaa lainan, mutta jokin kysymys tai pulma estää sinua suorittamasta hakemusta loppuun. Voit kääntyä Uno Lainan asiakaspalvelun puoleen myös silloin, jos sinulla on vaikeuksia ymmärtää mikä saamistasi lainatarjouksista on ehdoiltaan juuri sinulle paras. 

Ja mikä parasta, voit vertailla Uno Lainan avulla lainoja huoletta jopa 60 000 € asti, sillä palvelun käyttäminen on sinulle aina maksutonta eikä velvoita sinua ottamaan lainaa. Näin lainojen vertailun voi alustavasti tehdä ilman sitoumuksia myös siinä tapauksessa, että lainan ottaminen on ajankohtaisempaa vasta joskus tulevaisuudessa. 

Uno Lainan lainavertailu palvelee osoitteessa: https://www.unolaina.fi/


Lue myös:

    Uusimmat