Uuden Ford Focuksen ajettavuus vakuuttaa – ”Jousitus toimii mallikkaasti”

Teknavin 16. tv-kauden ensimmäisessä jaksossa (ensiesitys ma 17.9. klo 22.35 MTV3-kanavalla) nähdään Risto Virtasen testissä neljännen sukupolven Ford Focus.

Ford Focuksesta esiteltiin keväällä neljäs sukupolvi. 20 vuoden ikään ehtinyt automalli on ollut koko historiansa yksi luokkansa mittapuista ajettavuuden suhteen. Uusimman mallin myötä mukavuus ja käytännöllisyys ovat parantuneet roimasti, mutta näppärästä ajettavuudesta on pidetty kiinni tuotekehityksessä.

– Jousitus toimii mallikkaasti. Vaikka rauhallisessa ajossa todettiin, että kyseessä on aika mukavuuspainotteinen alusta, niin tää ei kuitenkaan petä kovemmassakaan ajossa. Korin kallistelut on saatu pidettyä hyvin minimaalisena ja tää tuntuu erittäin tukevalta kääntää nopeisiinkin mutkiin, Virtanen toteaa Premier Parkin radalla ajettavassa testissä.

Kauden avausjaksossa nähdään myös Berliinin IFA-messujen antia, sekä Lamborghinin haastaja katumaasturimarkkinoille.

Kuva: Mikko Autio

Teknavin 16. tuotantokauden avausjakso esitetään maanantaina 17.9. klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat perjantaina 21.9. klo 13.00 sekä sunnuntaina 23.9. klo 12.55 MTV3:lla. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja