Uudella kampanjalla herätellään ajatuksia: Mitä suhde isään merkitsee lapselle?

Isänpäiväviikolla on syytä kiinnittää huomiota isän rooliin ja #isänkanssa-kampanjan avulla se onnistuu muun muassa kuvien avulla.

Lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila on käynnistänyt #isänkanssa-kampanjan, jonka tavoitteena on kuvata isien ja lapsien arkea.

Kampanjassa pyydetään ottamaan kuva tai video lapsen ja isän yhteisestä hetkestä ja jakamaan se Instagramissa tai Facebookissa. Tunnisteena toimii tietenkin #isänkanssa.

Isänpäiväviikolla keskustellaan isien oikeuksista ja velvollisuuksista

– Kampanjallamme haluamme näyttää, miten isät osallistuvat lastensa arkeen. Toivottavasti mahdollisimman moni innostuu kuvaamaan isän ja lapsen yhteistä toimintaa. Yhteiskunnan pitää toimia niin, että lapsella voi olla läheinen suhde molempiin vanhempiin, Kurttila sanoo.

– Isänpäiväviikolla on sopiva hetki keskustella isistä ja heidän oikeuksistaan ja velvollisuuksistaan lasten suhteen. #isänkanssa-kampanjalla herättelemme pohtimaan, mitä suhde isään merkitsee lapselle. Toki muistamme, että kaikissa perheissä ei ole isää, Kurttila jatkaa.

Kampanjakuviin pääsee tutustumaan muun muassa www.isankanssa.fi-sivustolla tai Instagramissa etsimällä #isänkanssa-hastagilla. 

Lue myös:

    Uusimmat