Uskomatonta – voiko näin laiskoja ihmisiä ollakaan?

Onko arki liian rankkaa? Väsyykö ranteesi turhasta kahvin sekoittelusta tai spagetin pyörittelystä? Ei hätää – nämä keksinnöt tekevät elämästä helpompaa!

Mikrokuituaamutossut

Peppi Pitkätossukin sen tiesi – kun sidot lattialuutut jalkoihisi, saat kävellessäsi puhtaat lattiat. Hyödynnä samaa ideaa ja hanki itsellesi Slipper Genia Microfiber -aamutossut.

Kahvin sekoittava kahvimuki

Kyllä on vaivalloista pyörittää joka aamu lusikkaa kahvikupissa. Onneksi joku on keksinyt ongelmaan ratkaisun: Self stirring mug -muki sekoittaa kahvisi valmiiksi. Tosin mielenkiintoinen hetki koittaa, kun yrität hörpätä kupistasi…

Abtronic

Miksi suunnata salille, kun vatsalihaksia voi treenata kotisohvalta käsin? Legendaarisen maineen laiskimusten joukossa saanut Abtronic saa vatsalihakset tositoimiin pelkän sähkön avulla.

Moottorisoitu jäätelötötterö

Kuka jaksaa pyöritellä jäätelöä suussaan, kun on mahdollisuus hankkia valmiiksi motoroitu tötterönpidike? Unohda turhat rannerasitukset ja hanki Fun Twirling Ice Cream -laite, joka pyörittää jäätelöpalloa nappia painamalla.

Pyörivä spagettihaarukka

Pyörivä spagettihaarukka helpottaa jokaisen laiskimuksen elämää, kun pastaa ei tarvitse enää itse pyöritellä haarukan ympärille. Vielä jos joku laittaisi spagetin valmiiksi…

Itsestään petautuva sänky

Jaksaako äiti aina vain marista petaamattomasta sängystä? Olisiko aika hankkia itsensä kuntoon laittava sänky? Motorisoitu Selfy-sänky on esitelty muun muassa messuilla Genevessä.

Katso video Selfy-sängystä!

Lähteet: Amazon.com, Hogwildtoys.com

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat