Uskomatonta lettitaidetta! Äidin tyttärelleen luomat kampaukset herättävät kateutta

Jokainen hiustenlaiton kanssa painiskeleva tuntee taatusti kateutta katsellessaan tämän tytön hiuksiin taiteiltuja uskomattomia taideteoksia.

Äiti Shelley Gifford letittää joka aamu 6-vuotiaan tyttärensä hiukset tavalla, joka herättää taatusti kateutta niin muiden lasten kuin vanhempienkin keskuudessa.

– Hiukset ovat minulle pakkomielle. Haluan haastaa itseni ja luoda jotain uutta ja ainutlaatuista, Gifford kertoo letitysinnostuksestaan.

Itseoppinut asiantuntija ja stylisti

Nainen ei ole kuitenkaan aina ole ollut hyvä kampausten parissa. Hän kertoo, että vielä kaksi vuotta sitten hän osasi tehdä ainoastaan kaksi lettiä, kunnes löysi netistä lettikampauksista kertovan nettisivuston.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vain muutamassa vuodessa hänestä on kehittynyt itseoppinut lettiasiantuntija ja stylisti. Hän kertoo oppineensa paljon videoiden avulla, mutta hän on osallistunut myös muutamille kursseille.

Vaikka kampaukset näyttävätkin monimutkaisilta, niiden tekemiseen menee naisen mukaan vain 15–20 minuuttia, joten tyttären hiusten letittäminen aamuisin ei tuota ongelmia. Aamuhetket ovat tyttären ja äidin yhteistä aikaa.

– Vietän hänen kanssaan aikaa joka aamu, ja se on minusta erityisen tärkeää, jotta opin tuntemaan hänet kunnolla, Gifford kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Useat vanhemmat ovat lähestyneet Giffordia ja pyytäneet häntä opettamaan letityksen saloja. Äiti jakaa tyttärensä kampauksista ottamiaan kuvia Facebookissa ja suositulla Instagram-sivulla. Gifford kertoo mielellään suunnittelevansa erilaisiin teemoihin sopivia lettikampauksia.

– Yritän keksiä uuden tyylin joka ilta seuraavaa päivää varten. Haluan olla luova, Gifford kiteyttää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: Today

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja