Upea morsian! Salkkarit-tähti Johanna Anttila jakoi tunnelmallisia hääkuvia

Uusi Salkkarit-näyttelijä Johanna Anttila lennähti Pihlajakadulle Yhdysvalloista saakka 5:40
Johanna Anttila kertoi havainneensa yhden suuren eron työelämässä Suomen ja Yhdysvaltojen välillä. Mistä on kyse? Katso haastattelu!

Naimisiin mennyt Johanna Anttila jakoi tunnelmallisia kuvia häistään. 

Salatut elämät -sarjassa Joanna Lumijokea esittävä näyttelijä Johanna Anttila ja tämän puoliso Juha menivät viikonloppuna naimisiin. Anttila jakoi tiistaina 14. helmikuuta tunnelmallisia otoksia puolisonsa kanssa. 

– Mä oon niiin sun. Sun, just sun ja vaan sun. Mä en oo ollut elämässäni mistään yhtä varma kuin siitä, että sä oot juuri se ihminen, jonka kanssa mä haluan jakaa mun loppuelämän, hän kirjoittaa kuvien yhteydessä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuvat on otettu Helsingin Talvipuutarhassa sekä Nokka-ravintolassa. Kuvat on napannut Krista Ylinen

Anttila paljasti aikaisemmin MTV Uutisille kihlautuneensa puolisonsa kanssa alkuvuonna 2022 Prahassa. Kosinta tuli näyttelijälle täytenä yllätyksenä.

– Juha antoi mulle vähän alle viikko sitten kirjeen, jossa oli pakkausohjeet ja tieto, että lähdetään torstaina aamulla juhlistamaan [ensitreffien] vuosipäivää etuajassa ja tullaan sunnuntai-iltana takaisin, Anttila kirjoitti tuolloin Instagramissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvaketta.

Anttila halusi pitää matkakohteen yllätyksenä mahdollisimman pitkään. Hän kirjoitti laittaneensa lentokoneessa korvilleen vastamelukuulokkeet ja hyräilleensä niin, ettei hän kuullut ilmaan noustessa kuulutuksia. Kohde selvisi näyttelijälle vasta laskeutuessa.

– Illalla laittauduttiin ja käytiin hyvässä ravintolassa syömässä ja sen jälkeen hän sanoi, että mennään vielä käymään yhdessä paikassa.

Itse kosinta tapahtui postauksen mukaan kauniilla sillalla.

– Juha tietää miten paljon pidän silloista. Siellä hän kertoi mulle, ettei tuonut mua tänne vain vuosipäivän viettoon. Hän kertoi miten paljon rakastaa mua, että haluaa jakaa loppuelämänsä mun kanssa ja kosi mua. Hän oli suunnitellut tätä jo kuukausia.

Anttila on tähdittänyt Salatut elämät -sarjaa keväästä 2021 saakka. 

Lue myös:

    Uusimmat