Rakkaus vei Salkkarit-tähden uudelle paikkakunnalle – ei ikävöi takaisin Yhdysvaltoihin: "Täällä on ollut liian paljon kaikkea hyvää"

Uusi Salkkarit-näyttelijä Johanna Anttila lennähti Pihlajakadulle Yhdysvalloista saakka 5:40
Uusi Salkkarit-näyttelijä Johanna Anttila kertoo, että muutto Yhdysvalloista Suomeen tapahtui sattumalta: "Maailman helpoin muutto"

Yhdysvalloista seitsemän vuoden jälkeen Suomeen palannut Salkkarit-näyttelijä Johanna Anttila kertoo löytäneensä uuden rakkauden ja muuttaneensa sen myötä Tampereelle.

Johanna Anttilan näyttelemä uusi hahmo Joanna Lumijoki saapui hiljattain Salattuihin elämiin rohkean kohtauksen myötä, kun hän päätyi heti ensimmäisessä jaksossaan harrastamaan seksiäKonsta Hietasen näyttelemän Mikin kanssa Moosen vessassa. Anttila kertoo, että koronapandemia on näkynyt siinä, kuinka rohkeat kohtaukset toteutetaan.

– Enemmän on jätetty ehkä katsojan mielikuvituksen varaan. Sehän on monesti ihan kiehtovaakin, kun aivan kaikkea ei näytetä, näyttelijä pohti MTV Uutisten haastattelussa puhelimitse Salkkareiden pressipäivänä.

Anttila kertoo, että sarjan fanit ovat ottaneet uuden poliisin hyvin vastaan, vaikka Monika Lindemanin hahmo Linda Eerikäinen on tehnyt kaikkensa savustaakseen uuden työkaverinsa pois kuvioista.

– On tullut tosi ihania viestejä. Joannasta löytyy monta puolta ja hän herättää varmasti tunteita suuntaan jos toiseenkin katsojissa, mikä on hyvä juttu. Vihapuheluja ei ole ainakaan vielä tullut, Anttila nauraa.

Myös Anttilan omaan elämään kuuluu hyvää. Yhdysvalloista vuosi sitten Suomeen muuttanut näyttelijä iloitsi hiljattain Instagramissa löytäneensä uuden rakkauden. Tämä tiesi myös muuttoa uudelle paikkakunnalle, vaikka ajatus oli alun perin muuttaa kotiseudulta Turusta Helsinkiin lähemmäksi työpaikkaa.

– Avomieheni kanssa asumme nyt Tampereella. Tinderin kautta tapsimme. Sieltäkin voi löytyä rakkaus, Anttila hymyilee.

– Huomasin, että hänen kanssaan heti ensimmäisellä tapaamisella tuli tosi vahva sisäinen rauha. Se tuli siinä tilanteessa todella voimakkaana, että tämä tuntuu oikealta ja hyvältä.

Ikävä Yhdysvaltoihin ei ole tullut, vaikka siellä vierähti seitsemän vuotta.

– On kiva ajatus mennä joskus käymään vanhoilla kotikulmilla ja tavata kavereita, mutta ainakaan asumista ajatellen ei ole tullut ikävä. Täällä on ollut liian paljon kaikkea hyvää, että olisi ehtinyt ikävöidä.

Tällä hetkellä Anttila tutustuukin innolla uusiin kotikulmiinsa Tampereella.

– Minulle Tampere on ihan uusi ja tuntematon maailma, mutta avomieheni on kyllä hyvin kotiuttanut minua tänne ja näyttänyt minulle kaikkia kivoja paikkoja.

Kun Salkkareiden kuvaukset jäävät kesätauolle, tekisi Anttila mieluusti myös muita töitä näyttelijänä, mutta toistaiseksi kesälle ei vielä ole suurempia suunnitelmia.

– Suunnitelmissa on nauttia Suomen luonnosta, mutta isompia suunnitelmia ei ole vielä tehty. 

Anttila sanoo huomanneensa, että hänessä ja roolihahmossaan Joannassa on jotain samaa, kuten määrätietoisuus ja leikkisyys, vaikka eroja on tietysti myös paljon. Näyttelijä pohtii, että yksi piirre hahmossa on sellainen, josta hän voisi oppia.

– Joanna on sellainen tyyppi, joka ei kauheasti välitä siitä, mitä muut ajattelevat. Se on asia, jota voisi vahvistaa entisestään itsessään. Olen oppinut siinä paremmaksi vuosien varrella, mutta siitä voisin ottaa vielä lisää oppia, hän tuumii.

Suuria paljastuksia Joannan tulevista käänteistä Anttila ei voi vielä paljastaa, mutta vihjaa, että romanttisia käänteitä voi olla luvassa varsin yllättävällä taholla.

– Se kertoo jotain myös Joannasta itsestään. Erilaisia käänteitä on tulossa, hän sanoo salaperäisesti.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat