Salkkarit-näyttelijältä hykerryttävä paljastus poliisihahmonsa syksystä: "Kiemuroita tulee erikoisissa merkeissä…"

2:23
Johanna Anttila nautti kesästä täysin siemauksin. Uusi puoliso vei Salkkarit-näyttelijän kokeilemaan hurjia aktiviteetteja. Mistä on kyse? Katso haastattelu!

Salatut elämät -sarjan uuden poliisin Joannan roolissa nähtävä Johanna Anttila lupaa, että hahmosta tullaan näkemään syksyn aikana uusia puolia.

Salatut elämät -sarjan studiolla kävi ohjelman pressipäivänä kova kuhina, kun näyttelijät palasivat takaisin sorvin ääreen kesätauon jälkeen. 

– Miesystäväni sanoi, että olin kuin koiranpentu, kun olin niin innoissani tulossa takaisin, sarjan tuoreimpiin kasvoihin kuuluva Johanna Anttila kuvaili MTV Uutisille tunnelmiaan töihin palattuaan.

– Tuntui mukavalta, kun studiolla oli jo tuttuja naamoja. Tuli semmoinen olo, että hei, minähän kuulun jo tänne! viime keväänä ruutuun saapunut Anttila jatkaa.

Hän kertoo viihtyvänsä mainiosti poliisin roolissa, jota hän luonnehtii jännittäväksi ja hauskaksi.

– Aina kun avaa plarit, niin silmät säihkyen katson, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Näyttelijän mukaan myös sarjan fanit pääsevät pian näkemään roolihahmoa Joannaa myös muissa yhteyksissä kuin tähän asti.

– Kiemuroita tulee erikoisissa merkeissä vähän kaikennäköisiin ihmisiin Pihlajakadulla. Eikä pelkästään poliisin roolissa, hän sanoo salamyhkäisesti.

Anttila saapui Salkkareihin viime talvena useamman Yhdysvalloissa vietetyn vuoden jälkeen. Suomeen palattuaan hän päätyi myös uuteen kaupunkiin. Hän kertoi keväällä MTV:lle, että Tinderistä löytynyt rakkaus vei hänet Tampereelle, vaikka alun perin hän oli ajatellut muuttavansa kotiseudultaan Turusta lähemmäs Helsinkiä.

– En ehkä vielä kuulosta tamperelaiselta, mutta ehkä se sieltä vielä joskus tulee, sanoo Anttila, joka kertoo kotiutuneensa jo hyvin Pirkanmaalle.

Ensimmäinen yhteinen kesä puolison kanssa on Anttilan mukaan mennyt mukavasti, ja myös avoliitto voi hyvin.

– Edelleen kestetään toisiamme! 

– Kyllä se on jotain ihan ainutlaatuista, tosi mukavasti menee.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 23. elokuuta alkaen mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Sarja jatkuu erikoispitkillä jaksoilla, jotka nähdään 23.–27.8. Jaksot ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja